На Луганщині Служба судової охорони та Норвезька рада у справах біженців в Україні взаємодіятимуть у протидії поширенню COVID-19

1249 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 6 серпня, у Лисичанську відбулася церемонія підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Територіальним управлінням Служби судової охорони у Луганській області та Представництвом Норвезької ради у справах біженців в Україні.
Документ підписали начальник Територіального управління Служби у Луганській області полковник Служби судової охорони Вячеслав Абрамов і представник Норвезької ради у справах біженців в Україні Олександр Гурін.
Підписанню Меморандуму передувала зустріч під час якої полковник Служби судової охорони Вячеслав Абрамов та Олександр Гурін обговорили напрямки взаємодії у протидії поширенню COVID-19. Зокрема, облаштування на об’єктах охорони Територіального управління Служби судової охорони у Луганській області 15 станцій санітарного оброблення рук.
Полковник Служби судової охорони Вячеслав Абрамов подякував Норвезькій раді у справах біженців в Україні за гуманітарну допомогу в боротьбі з коронавірусною хворобою.
- Ці засоби безпеки значно знизять ризик зараження співробітників Служби судової охорони вірусом COVID-19 під час виконання ними службових обов’язків, адже судові охоронці щодня ризикують своїм життям заради безпеки громадян, - підкреслив полковник Служби судової охорони Вячеслав Абрамов.

Теги: Служба судової охорони,ССО ,судова охорона
Мої відео