Міжнародні вантажні перевезення Ubi-logistic: скорочуємо відстань, економимо ваш час

Міжнародні вантажні перевезення Ubi-logistic: скорочуємо відстань, економимо ваш час
176413 ПЕРЕГЛЯДІВ

Щодня в усьому світі підприємства виробляють безліч потрібних людям товарів. Україна приймає активну участь в світовому товарообміні, експортуючи на ринки зарубіжних країн готову продукцію та сировину. Громадяни нашої країни користуються речами, що виготовлені за кордоном, їдять овочі та фрукти, що були вирощені в інших країнах.
Активний розвиток України як суб’єкта світової торгівлі започаткував появу та розвиток таких послуг як міжнародні вантажні перевезення. Малі та середні підприємства здебільшого не мають змоги самостійно організувати доставку свого вантажу в інші країни. Тому українські підприємці залучають до організації доставки товарів з інших країн компанії, що професійно займаються логістикою.
Співпраця з підрядною компанією більш вигідна для українських підприємств різного ґатунку, оскільки дозволяє економити кошти на утриманні штату логістів, митних брокерів, власного автопарку. Послуга міжнародних вантажоперевезень передбачає ретельне планування та злагоджену роботу багатьох людей задля досягнення спільної мети - своєчасної доставки вантажу з пункту відправлення до пункту призначення. За минулий 2019 рік український бізнес та виробники здійснювали імпортно-експортні операції більш ніж з 200 країнами світу.


Послуга: міжнародні перевезення вантажів компанією ubi-logistic надається за вигідною для замовника ціною

Послуга міжнародних вантажоперевезень охоплює багато процесів. Від їх професійного та ретельного планування залежить успіх всього проекту. Що отримують власники бізнесу, коли замовляють послугу міжнародних перевезень вантажів компанією ubi-logistic:

  • Перевезення вантажів за допомогою транспортних засобів різного виду;
  • Експедиторські послуги, супровід вантажу на всьому шляху доставки;
  • Вибір та планування оптимального маршруту;
  • Імпорт/експорт різних товарів;
  • Оформлення страхового полісу на умовах, вигідних для клієнта;
  • Вантажоперевезення “під ключ”;
  • Розміщення товарів на складах в Україні та інших країнах;
  • Оформлення митної документації;
  • Оформлення імпортної та експортної документації;
  • Оперативне надання інформації про місце перебування та стан вантажу.

Ubi-logistic (Юбиай Логістик) - одна з провідних компаній на ринку логістичних послуг. Перевізником надаються високоякісні міжнародні вантажні перевезення і гарантується індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Все більше приватних підприємців у 2020 році користуються міжнародними вантажними перевезеннями в Україні

За даними Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України початок 2020 року показав збільшення експорту товарів у порівнянні з аналогічним періодом 2019 року на 2,1%. Завдяки таким транспортно-логістичним компаніям як ubi-logistic (Юбиай Логістик) доставка вантажу в європейські та інші країни стає простішою та прибутковою.
З кожним роком зростає довіра до перевізників, що забезпечують вчасну та надійну доставку товарів по Україні та за кордон. Помірна вартість міжнародних вантажних перевезень в поєднанні з широким вибором способів доставки, якісним сервісом, наявністю додаткових послуг приваблюють власників малого та середнього бізнесу.
Демократична цінова політика дає змогу скористатись послугами міжнародних вантажних перевезень не лише великим підприємствам, а й приватним підприємцям, що експортують/імпортують невеликі партії різноманітного товару. Можливість передати функції імпорту/експорту на аутсорсинг позбавляє підприємців зайвого клопоту, дає можливість зосередитись на вирішенні інших важливих питань.

Міжнародна транспортна доставка вантажу різних видів здійснюється вигідно та швидко з Юбиай Логістик

Злагоджена робота всіх підрозділів компанії Юбиай Логістик надає змогу організувати міжнародну транспортну доставку вантажу різного типу та призначення.
Види вантажу:

Вид вантажу Опис
Сипучий Будівельні матеріали, зернові, цукор, тощо.
Рідкий Нафта та продукти нафтопереробки, газ, харчові рідини
Небезпечний Різноманітні речовини та предмети, що можуть завдати шкоду людині, тваринам та навколишньому середовищу
Режимний Продукція, що швидко псується. Доставка такого вантажу вимагає дотримання певних температурних умов при транспортуванні
Генеральний Вантаж, що не входить у інші категорії (меблі, техніка, тарно-штучний товар, автомобілі)

Для доставки кожного виду вантажу враховуються його характеристики та особливості, обирається транспорт, що здатен здійснити перевезення швидко та безпечно. Фахівці компанії Ubi-logistic ретельно розраховують оптимальний маршрут, займаються оформленням необхідних дозволів на перевезення певних категорій вантажу при необхідності.

Компанія ubi-logistic (Юбиай Логістик) здійснює міжнародні вантажні перевезення різними видами транспорту

Транспортування різного вантажу вимагає від перевізника дотримуватись певних умов перевезення. Затримка при перевезенні певних товарів може обернутись збитками для замовника. До прикладу: прибуток власника бізнесу з продажу смартфонів залежить від того, як швидко новинки з’являться в продажу. Компанія ubi-logistic (Юбиай Логістик) забезпечує міжнародне транспортування вантажу різними видами транспорту. Кожен з них має свої переваги та недоліки.
Види транспорту:

Вид транспорту Плюси та мінуси
Автомобільний Плюси: середній тариф, висока мобільність, доступність, оперативність, можливість транспортування малих партій товару (LCL), регулярність, відсутність жорстких вимог до пакування
Мінуси: низька вантажопідйомність у порівнянні з іншими видами транспортування, залежність від погодних умов, високі ризики крадіжок
Залізничний Плюси: висока вантажопідйомність, регулярність, не залежить від погодних умов, невисока собівартість, можлива доставка на далекі відстані
Мінуси: обмеженість залізничним покриттям, монополія перевізників
Авіаперевезення Плюси: надійність, мобільність, швидкість
Мінуси: залежність від погодних умов, висока собівартість
Перевезення морськими судами Плюси: висока вантажопідйомність, низька собівартість, надійність
Мінуси: займає багато часу, обмежена географія транспортування, жорсткі вимоги до пакування

 

Вид транспортного засобу для перевезення того чи іншого виду вантажу вибирається з урахуванням особливостей вантажу та можливостей способу доставки. Найбільш популярним способом товарообміну з європейськими країнами є міжнародні автоперевезення вантажу ubi-logistic. Коли затримка в доставці може потягнути за собою значні фінансові збитки, цілком виправданим є такий дорогий вид транспортування як авіа.
Логісти компанії Ubi-logistic є неперевершеними фахівцями своєї справи. Розрахувати найбільш оптимальний та вигідний для клієнта маршрут та спосіб доставки - їх обов’язок, з яким вони справляються на відмінно.

Професійна команда компанії ubi-logistic є гарантією успішного виконання послуги послуги міжнародних вантажоперевезень

Від того, наскільки люди, задіяні у процесі доставки товару здатні швидко вирішувати робочі питання та уникати непередбачуваних обставин, залежить успіх спільної справи. Команда компанії ubi-logistic складається з досвідчених фахівців своєї справи. До них належать:

  • менеджери-консультанти;
  • диспетчери;
  • логісти;
  • механіки;
  • водії;
  • вантажники.

Кожна людина в команді має необхідні знання та досвід для вирішення найскладніших логістичних завдань. Працівники компанії приділяють увагу найменшим дрібницям, коли мова йде про планування та організацію міжнародних автоперевезеннь вантажу ubi-logistic.

Замовити міжнародні автоперевезення вантажу ubi-logistic за вигідною ціною можна в різні країни світу

Популярність на міжнародні автоперевезення вантажу ubi-logistic обумовлена тим, що за допомогою вантажних автомобілів можна доставити товари практично у будь-який куточок світу. Автомобілями можна перевозити різні види вантажу від нафтопродуктів у цистернах до залізобетонних блоків. Автомобільний транспорт може проїхати скрізь, де є дорога. Це і є основна причина популярності цього виду перевезень.
Вартість міжнародних перевезень вантажів автомобільним транспортом залежить від кілометражу, типу автомобіля та категорії вантажу. Ціна може враховувати певні додаткові витрати, наприклад, якщо маршрут буде пролягати платними дорогами зарубіжних країн.
Попри те, що перевезення автомобільним транспортом мають вищі ризики, ніж міжнародне транспортування вантажів по морю або літаками, вони залишаються дуже популярними.

Великий автопарк компанії ubi-logistic дозволяє здійснювати міжнародні перевезення вантажу всіх категорій

Послуга міжнародних вантажоперевезень компанією Ubi-Logistic дозволяє здійснювати регулярні і разові перевезення товару до різних країн світу на вигідних умовах для обох сторін. Вантажні машини легко впораються з перевезенням товарів вагою від 0,5 до 20 тонн. Вибір авто для перевезення здійснюється виходячи із габаритних характеристик товару.
Клієнти компанії можуть орендувати автомобілі вантажопідйомністю від 1,5 до 22 тонн та різними типами кузову. Це можуть бути:

  • Бортові автомобілі загального призначення. Такий тип автомобілів призначений для транспортування генерального вантажу. Можуть передбачати різні способи завантаження - боковий, зверху, ззаду;
  • Спеціалізована техніка - рефрижератори, тягачі, з'єднані зчіпним пристроєм з напівпричепами, самоскиди, контейнеровози і ін. Такі автомобілі використовуються для транспортування окремих видів товарів, зокрема рефрижератори призначені для доставки на далекі відстані товарів, які швидко псуються;
  • Автомобільні цистерни дозволяють перевозити рідкі речовини - продукти нафтопереробки та нафту, харчові рідини та ін.

Фахівці компанії ubi-logistic допоможуть підібрати такий вид автомобіля, що доставить ваш товар цілим та неушкодженим. При обрахування вартості міжнародних перевезень вантажів враховується тип вантажного автомобіля, тому правильний вибір транспортного засобу має велике значення.

Коли вигідно замовити міжнародну транспортну доставку вантажу літаком

Ціна міжнародних перевезень вантажів за допомогою авіації вища, ніж на перевезення іншими видами транспорту. Переважно такий спосіб транспортування вантажів використовують компанії, що реалізують цінні товари, або такі, що мають малий термін зберігання. Користуються також популярністю авіаперевезення для доставки документів, медикаментів, сезонних товарів. На сьогодні це найбільш надійний спосіб доставки з найменшими ризиками псування або розкрадання.
Попри це, авіаперевезення мають свої обмеження. Таким способом заборонено транспортувати зброю, наркотичні речовини, акумулятори, речовини, що містять ртуть, легкозаймисті та вибухонебезпечні речовини та предмети, магніти.

Послуга: міжнародні перевезення вантажу компанією ubi-logistic по морю, вимоги до пакування

Значна частка всіх міжнародних вантажних перевезень здійснюється морскими судами. Ціна міжнародних перевезень вантажів таким видом транспорту досить бюджетна, тому такий спосіб доставки вигідний для власників бізнесу різного рівня. По морю можна здійснювати міжнародну транспортну доставку вантажу практично будь-якого виду з тією умовою, що вони мають бути відповідним чином запаковані. Загальні вимоги до пакування:

  • Пакування повинно бути надійним, щоб захистити вміст від впливу навколишнього середовища, а також навколишнє середовище від вмісту пакування;
  • Матеріал, з якого виготовлене пакування не повинен вступати в реакцію із небезпечними речовинами;
  • Пакування повинно бути герметичним настільки, щоб не допустити розсипання, витікання, випаровування вмісту;
  • Пакування повинно мати відповідне маркування та містити інформацію про вміст.

Компанія Ubi-logistic дотримується вимог міжнародних угод та правил міжнародних морських перевезень. Працівники компанії слідкують за тим, щоб товар мав відповідне пакування та маркування.

Вартість послуги міжнародних вантажоперевезень доступна навіть при транспортуванні малих партій товару

Приватні підприємці, власники середнього та малого бізнесу не завжди можуть дозволити собі замовити цілу фуру для доставки вантажу. Ціна міжнародних перевезень вантажів для невеликого бізнесу може бути високою, якщо для транспортування малої партії товару винаймати цілу фуру або контейнер. З метою економії витрат клієнтів на перевезення з’явилась така послуга як перевезення збірних вантажів або “доставка довантаження”.
Перед відправкою вантажі від різних замовників консолідуються на складі компанії. Коли кількість товару стає достатньою для повної загрузки фури, відбувається міжнародна транспортна доставка вантажу за напрямом призначення.

Набагато вигідніше один раз перевезти велику партію товару, ніж перевозити кілька дрібних партій. Адже кожен перетин кордону - це, крім транспортних витрат, ще й оформлення документів, час на розмитнення і багато інших нюансів.
Особливість таких вантажів при митному декларуванні в том, що митна декларація заповнюється на кожну партію товару. Оскільки товари в одній партії можуть бути геть різними, мати різні коди УКТЗЕД, потрібно буде дуже пильними при їх визначенні. Компанія Юбиай Логістик, виконуючи замовлення на вантажне перевезення, бере на себе заповнення усіх необхідних документів, в тому числі й митної декларації.
Чому клієнтам вигідно, щоб митним оформленням вантажів займалась одна компанія? Коли відповідальність за митне оформлення лежить на декількох митних брокерах, через помилку одного можуть затримати товари всіх замовників. Довіряючи митне оформлення одній компанії, клієнти збільшують шанси на швидке та безперешкодне проходження кордону. 

Міжнародна транспортна доставка небезпечного вантажу стає простіше, якщо за справу береться ubi-logistic

Міжнародна транспортна доставка вантажу, неправильне транспортування якого може призвести до катастрофічних наслідків повинна бути ретельно організована. Наслідками порушення правил перевезення можуть бути вибухи, загоряння, отруєння людей та навколишнього середовища, та ін.
До таких речовин належать:

  • Зріджені гази;
  • Вибухові речовини;
  • Рідини, здатні до легкого займання;
  • Матеріали і речовини, які легко спалахують;
  • Органічні перекиси;
  • Отруйні і токсичні речовини;
  • Радіоактивні речовини;
  • Інфекційні речовини;
  • Інші небезпечні матеріали і рідини.

Щоб доставити такий вантаж потрібен спеціально обладнаний системою безпеки транспортний засіб. Маршрут перевезення повинен бути прокладений шляхами, що оминають населені пункти. Крім того, на перевезення такого вантажу потрібно отримати спеціальні дозвільні документи.
Ціна на міжнародні вантажні перевезення небезпечного вантажу вище, ніж на інші перевезення через підвищений рівень ризику. Крім того, до перевезення таких вантажів застосовується особлива система страхування.
Компанія Ubi-logistic (Юбиай Логістик) має досвід міжнародної транспортної доставки вантажу даної категорії і без проблем зможе організувати безпечну доставку його з однієї країни в іншу.

Складські послуги в європейських країнах дозволяють знизити витрати на перевезення товару

Компанія ubi-logistic (Юбиай Логістик) гарантує своїм клієнтам надійне тимчасове перебування їх продукції в спеціально передбачених для цього приміщеннях. Залежно від характеристик товару та вимог до надійного його зберігання, підбирається склад відповідної категорії. Ціна міжнародних перевезень вантажу формується з урахуванням того факту, що при доставці на великі відстані може знадобитися, щоб вантаж деякий час перебував на складі. При міжнародній транспортній доставці вантажу зберігання на складі може бути необхідним, коли мова йде про збірні вантажі.
Працівники компанії ubi-logistic при розміщенні вашого товару на складах враховують всі фактори - температурний режим, спосіб складування, тривалість зберігання.

Мультимодальні міжнародні вантажні перевезення: вигідно, коли за справу беруться фахівці з Ubi-logistic

Досить часто менеджерам з логістики доводиться розробляти маршрути доставки враховуючи перевантаження товару з одного виду транспорту на інший. Наприклад: вантаж відбуває з порту однієї країни по морю. В порту прибуття відбувається перевантаження до залізничних вагонів. По залізничному полотну вантаж транзитом доставляється через територію однієї країни до іншої. На кінцевій залізничній станції відбувається перевантаження на автомобільний транспорт, який виконує доставку в пункт призначення.
Такий план доставки досить складний, проте він може бути економічно вигідним для замовника, якщо ретельно планувати та узгодити дії всіх учасників процесу доставки. Досвід фахівців з логістики Ubi-logistic дозволяє так планувати подібні проекти, що кожна ланка проекту працює чітко та без затримок. Вартість міжнародних вантажних перевезень за допомогою декількох видів транспорту може бути навіть нижчою, ніж одним.

Послуга міжнародних вантажоперевезень в контейнерах є одним із способів захисту вашого товару

Велика частка всіх міжнародних вантажних транспортувань припадає на перевезення у контейнерах. Таким чином кожен клієнт компанії Ubi-logistic може отримати можливість доставити свій товар в будь-яку точку світу швидко та безпечно.
Особливості контейнерного перевезення вантажу:

  • Наявність кріпильних елементів у контейнерах, які надають додатковий захист вантажу під час транспортування та значно полегшують процес завантаження та вивантаження товару;
  • Гарантія збереження вантажу. Кожен контейнер опломбовується на весь термін перебування в дорозі;
  • Конструкція контейнеру захищає вміст від негативного впливу зовнішнього середовища;
  • Ємності контейнерів вистачає для перевозки великих партій товарів з різними габаритами та у різних пакуваннях.

Актуальним такий спосіб доставки є для таких видів товару:

  • штучні товари;
  • техніка та промислове обладнання для виробничих підприємств;
  • продовольчі товари;
  • промислові товари;
  • речі і предмети побуту;
  • сільськогосподарська продукція.

Міжнародні вантажні перевезення «від дверей до дверей»: це зручно і вигідно

Така послуга з кожним роком стає все популярнішою. Що мається на увазі і в чому її привабливість? Все досить просто. Уявімо, ви підприємець, якому потрібно організувати доставку своєї продукції в іншу країну. Все що вам потрібно зробити - звернутись в логістичну компанію, яка бере на себе організацію всього логістичного процесу від моменту завантаження у вас на складі до вивантаження продукції на складі покупця.
Чому вигідніше звернутися до одного виконавця, а не домовлятись з кількома:

  • Економія часу. Компанії, які регулярно надають такі послуги, мають роками напрацьовані схеми і маршрути, розрахунки по вартості, укладені партнерські угоди з перевізниками в інших країнах;
  • Економія коштів. Замовляючи окремі послуги, укладаючи договори з різними виконавцями, в кінцевому підсумку ви витратите більше, ніж коли отримаєте послугу від одного виконавця;
  • Менший ризик натрапити на шахраїв. Логістичний процес повинен працювати злагоджено, як механізм швейцарського годинника. Недобросовісне виконання своїх обов’язків одним виконавцем призведе до збою усього логістичного ланцюжка;
  • Відповідальність за результат на одному виконавцеві. Зрозуміло, що якщо щось піде не по плану, то досить важко буде знайти хто в цьому винен, коли виконавців багато.

Міжнародні перевезення вантажів Юбиай Логістик в форматі «від дверей до дверей» надаються регулярно, клієнти компанії завжди отримують своє замовлення в чітко обумовлені терміни цілими та неушкодженими.

Оформлення митної документації в Києві компанією ubi-logistic

Успіх проектів з міжнародного вантажного перевезення здебільшого залежить від правильного оформлення митної документації. Підприємці, які тільки починають займатися зовнішньою торгівлею та не мають досвіду оформлення митних документів, часто припускаються помилок. Навіть маленька, на перший погляд незначна помилка, може призвести до затримки вантажу на кордоні, тому слід уважно ставитись до цього питання.
Документація, яка потрібна для успішного перетину кордону може бути поділена на три види:

  • Документи, які максимально повно описують вантаж. Сюди входять інвойси, сертифікати, пакувальні листи. Для спрощення процедури опису майна, що перевозиться була розроблена система кодування товару - УКТЗЕД;
  • Документи, характерні для способу перевезення. Різні способи транспортування мають певні відмінності в оформленні транспортної документації. Так, для перевезення автомобільним транспортом необхідним документом є накладна CMR, по морю - коносамент;
  • Документи, оформлення яких здійснюється в державних органах. Сюди відносяться Carnet TIR, різні сертифікати, що підтверджують якість, ліцензії, дозвільні документи на ввезення або вивезення продукції.

Щоб уникнути помилок, краще звернутись за допомогою до фахівців. Логісти транспортно-логістичної компанії добре знайомі з усіма вимогами до переліку документів і їх оформлення. Довірте вирішення цього питання фахівцям та будьте впевнені - ваш вантаж пройде всі процедури перевірки.

Користуйтесь послугою логістичного аутсорсингу та скорочуйте власні витрати на міжнародні перевезення

Великі фірми та підприємства мають в своїй структурі відділ логістики та зовнішньоекономічної діяльності. Такі відділи займаються зокрема вирішенням питань, які пов’язані з організацію міжнародних вантажних перевезень. Дрібним та середнім вітчизняним підприємствам, що тільки виходять на зовнішні ринки, потрібно або наймати в штат відповідних фахівців, або вони можуть скористатись послугою логістичного аутсорсингу.
Логістичний аутсорсинг дозволяє зекономити кошти компанії, час на підбір кваліфікованого персоналу, уникнути помилок, які властиві тим, хто тільки робить перші кроки в напрямку ЗЄД. Вигоди від передачі логістичної діяльності підприємства на аутсорсинг компанії Юбиай Логістик очевидні:

  • у керівництва компанії з'являється більше вільного часу, щоб сконцентрувати свою увагу на розвитку виробництва, вдосконаленні властивостей своєї продукції, розширенні асортименту та ін.;
  • зниження ризиків, оскільки за справу відповідають професіонали;
  • відбувається більш ретельне вивчення ринку, завдяки досвіду і напрацюванням фахівців компанії-виконавця;
  • бізнес не витрачає ресурси на утримання власного відділу логістики, заробітні плати працівникам, пенсійні та інші виплати.
  • скорочення терміну проходження всієї логістичного ланцюжка.

Обираючи співпрацю з логістичним оператором можна не лише заощадити кошти. Це ще й чудова нагода дати своєму бізнесу подальший розвиток. Адже коли за справу беруться професіонали, то від цього зазвичай виграють усі сторони проекту.

Як замовити послуги міжнародних вантажних перевезень у компанії Юбиай Логістик

Скористатись послугами міжнародних вантажних перевезень можуть юридичні та фізичні особи, що є резидентами України. Для цього потрібно скористатись одним із способів зв’язку:

  • звернутись до консультантів компанії за телефонами, зазначеними на сторінці сайту у розділі Контакти;
  • написати листа на електронну пошту компанії;
  • заповнити форму-заявку на сайті із вказанням ваших реквізитів для зворотнього зв’язку. Менеджери-консультанти Ubi-logistic зателефонують
  • найближчим часом та нададуть всю необхідну інформацію по питаннях, що вас цікавлять;
  • зателефонувати через сайт на Skype компанії;
  • завітати в офіс компанії для більш детального обговорення вашого замовлення.

Для обрахунку попередньої вартості доставки вантажу можна скористатись окремою формою на сайті Ubi-logistic. Більш детальну інформацію щодо послуг та точніший розрахунок вартості послуги нададуть кваліфіковані фахівці.

Сім причин скористатись міжнародними перевезеннями вантажу Ubi-logistic в Україні

Перш ніж довірити свій вантаж транспортній компанії, варто щонайменше детально дослідити її сайт, ознайомитись із відгуками клієнтів компанії на різних ресурсах. Міжнародна транспортно-логістична компанія Ubi-logistic багато років здійснює доставку вантажів по Україні та світу. До переваг компанії можна віднести наступне:

  1. Значний досвід роботи в галузі транспортних перевезень;
  2. Команда компанії складається із ввічливого персоналу, фахівців з досвідом роботи різного напрямку - митне оформлення вантажів, транспортна та складська логістика, страхування, зовнішньоекономічна діяльність, ін.;
  3. Наявність можливості здійснювати транспортування клієнтських вантажів різними видами транспорту: автомобільним, авіа, морскими та річковими судами, залізничними составами;
  4. Демократичні ціни, завдяки чому послуги компанії доступні для всіх напрямків українського бізнесу;
  5. Індивідуальний підхід при розробці логістичного плану, фахівці компанії враховують всі побажання та можливості замовника;
  6. Великий вибір послуг, можливість виконання логістичного проекту “під ключ”. Такий варіант позбавить замовника зайвого клопоту, необхідності укладання великої кількості договорів з різними підрядними організаціями;
  7. Дотримання термінів виконання замовлень. Кожен логістичний проект ретельно розраховується таким чином, щоб вантаж замовника прибув у пункт призначення вчасно цілим та неушкодженим.
    Фахівці компанії Ubi-logistic відповідально ставляться до своїх обов’язків, дбають про інтереси клієнтів та їх вантаж.

Фахівці компанії Ubi-logistic відповідально ставляться до своїх обов’язків, дбають про інтереси клієнтів та їх вантаж.

Вартість міжнародних перевезень вантажів ubi-logistic (Юбиай Логістик) сформована переліком факторів

Вартість міжнародних вантажних перевезень ubi-logistic (Юбиай Логістик) обчислюється виходячи з транспортних тарифів та низки інших важливих факторів. Основними з них є: 

  • Вид транспорту, яким буде здійснюватися доставка та транспортні тарифи на доставку. Велика частина міжнародних вантажоперевезень припадає на морські перевезення, оскільки це найдешевший спосіб. Авіаперевезення доцільні для певних категорій товару через високу вартість;
  • Відстань між пунктами відправки до отримання. Чим менше відстань між пунктом А і пунктом Б, тим менше буде вплив цієї складової на формування загальної ціни доставки;
  • Швидкість доставки. Якщо товар не відноситься до категорії швидкопсувних, але вам з якихось причин потрібно його отримати/доставити швидше, то ціна на його транспортування буде вище, оскільки враховується доплата за терміновість;
  • Кількість і вид товару. Дрібні партії товарів можуть перевозитись в складі збірних вантажів, що вигідно для замовника, оскільки деякі витрати він ділить з власниками товарів-попутників;
  • Вартість страхування. При здійсненні міжнародних вантажних перевезень обов’язковою умовою є страхування вантажу.

Це основні, ключові складові при формуванні ціни доставки. Окрім цього, при кожному способі транспортування можуть бути власні нюанси, які враховуються при обчисленні ціни міжнародних перевезень вантажів.

Вас приємно здивує ціна міжнародних перевезень вантажів компанії ubi-logistic

Для кожного виду транспортування тарифи на перевезення розраховують по-різному, однак існує два основних правила при їх обчисленні:

  1. Тарифи повинні бути такими, щоб перевізник міг відшкодувати свої витрати по експлуатації транспортних засобів та отримати прибуток;
  2. Замовник в результаті має перекрити свої транспортні витрати.

При обчисленні тарифів на доставку вантажу включають оплату за перевезення вантажу та оплату за додаткові послуги, що пов’язані з вантажоперевезенням.
Кінцева ціна міжнародного вантажного перевезення залежить від специфіки транспорту, що задіяний у логістичному проекті. До прикладу, при автомобільному перевезенні враховують тип автомобіля, його вантажопідйомність. При здійсненні транспортування морськими судами застосовують ставку фрахту. Всі нюанси та особливості формування ціни перевезення обговорюються з логістами при замовленні послуги.
Репутаційна складова важлива для компанії Ubi-logistic, тому всі ціни міжнародних перевезень вантажів максимально прозорі та зрозумілі для замовника. Якщо при розрахунку вартості потрібно врахувати додаткові витрати, менеджери компанії обов’язково повідомляють про це клієнта.

Зовнішньоекономічна діяльність (ЗЕД) при здійсненні міжнародних транспортних перевезень вантажу

Сервіс міжнародних вантажоперевезень компанії Ubi-logistic включає в себе надання допомоги замовнику в здійсненні зовнішньоекономічної діяльності, частиною якої є міжнародні вантажоперевезення:

  • Організація технічного імпорту та технічного експорту товарів;
  • Консультування з ЗЕД від кращих фахівців України;
  • Мультимодальні перевезення вантажів;
  • Збірні перевезення;
  • Пошук постачальників і пошук ринків збуту в Європі;
  • Митні брокерські послуги;
  • Фінансовий консалтинг;
  • Консультації з юридичних питань;
  • Страхування вашого вантажу.

Компанія Ubi-logistic цінує кожного клієнта, тому її працівники прагнуть надати якісні комплексні послуги. Формат комплексної послуги вигідний замовникам, оскільки не потребує укладення безлічі договорів на різні види послуг з різними підрядними компаніями.

Особливості надання послуги міжнародних вантажних перевезень компанією ubi-logistic (Юбиай Логістик)

Дбаючи про свою репутацію на ринку надання транспортно-логістичних послуг, компанія Юбиай Логістик гарантує високу якість надання послуг. Серед основних конкурентних переваг можна відмітити:

  • Забезпечення компанією надання комплексного підходу, вирішення завдання під ключ. Це означає, що крім міжнародного перевезення вантажу замовник може скористатись складськими послугами, страхування, митного оформлення, тощо;
  • Кожен працівник компанії - експерт своєї справи. Працівники мають необхідні для здійснення своєї роботи знання в сфері ЗЕД (зовнішньоекономічної діяльності), правил торгівлі в різних країнах, логістики;
  • Дотримання термінів доставки, зазначених в договорі, що дозволяє клієнту уникнути зайвих фінансових витрат;
    Гнучка цінова політика, розробка індивідуального плану міжнародного вантажного перевезення;
  • Менеджери ubi-logistic вільно володіють іноземними мовами, що є запорукою уникнення непорозумінь з іноземними партнерами при переговорах, листуванні;
  • За кожним логістичним проектом закріплюється відповідальний менеджер, що постійно перебуває на зв’язку із замовником. Працівник компанії будь-якої миті готовий надати відповідь в якому стані та де перебуває вантаж.

Користуватись міжнародними вантажними перевезеннями в Україні вигідно, коли за справу береться відповідальний та надійний виконавець.

Ubi-logistic (Юбиай Логістик) надає вигідні умови страхування при здійсненні міжнародних вантажних перевезень

Обов'язковою умовою при здійсненні міжнародних вантажних перевезень є страхування вантажу. Страхуванню підлягають будь-які види товару, незалежно від категорії, кількості, призначення. Компанія Ubi-logistic надає вигідні умови страхування вантажу для своїх клієнтів та враховує такі умови:

  • Страховий договір укладається відповідно до вимог чинного законодавства України;
  • Страхова сума повинна відповідати вартості вантажу, як зазначено в документації на товар, але не більше;
  • В страховому договорі повинна бути зазначена повна інформація про вантаж, спосіб доставки, сума страхового полісу, умови виплати страхової суми.

спосіб доставки, сума страхового полісу, умови виплати страхової суми.
Страховий поліс захищає власника вантажу від ризиків різного типу, які можуть виникнути при транспортуванні вантажу. Також страховий договір є свого роду захистом від невиконання сторонами зобов'язань, які прописані в договорі на перевезення. Ціна страхування вантажу залежить від виду вантажу та його кількості.
Ubi-logistic виконує страхування вантажів згідно міжнародних правил Incoterms—2000, за якими страховий договір є обов'язковим при здійсненні експортно-імпортних операцій. При поставках сировини мінімального покриття ризиків може бути цілком достатньо. Якщо ж мова йде про транспортування цінного вантажу, то краще укладати страховий договір з покриттям усіх можливих ризиків.

Три важливих поради по митному оформленні вантажу від досвідчених брокерів Ubi-logistic в Україні

Для тих підприємців, хто тільки починає зовнішньоекономічну діяльність досить важко уникнути помилок при самостійному митному оформленні вантажу. Тому краще звернутись за допомогою до фахівців. Або можна скористатись послугою міжнародних вантажоперевезень транспортної компанії з урахуванням розмитнення/замитнення вантажу. Що потрібно врахувати для того, щоб у вас не виникало проблем з митними органами:

  1. Перед тим, як розпочати ЗЕД необхідно пройти реєстрацію у відповідних державних органах та отримати статус суб’єкта ЗЕД;
  2. Оформлюйте всі документи правильно і вірно вказуйте код товару по УКТЗЕД - і у вас не виникне жодних проблем при переміщенні товару через кордон. У зворотному випадку вантаж можуть затримати, завернути назад, а то ще й накласти штрафні санкції;
  3. Будьте уважні та перевіряйте наявність у постачальника необхідних сертифікатів та ліцензій, які можуть вимагати від вас представники митниці. Будьте готові самі надати покупцю необхідну документацію.

Митне оформлення вантажу має велику кількість нюансів, які можуть виринути в будь-який момент та вплинути на терміни та вартість міжнародних перевезень вантажів. Тому раціональніше довірити митне оформлення вантажу фахівцям.

Додаткові послуги за вигідною ціною від Ubi-logistic в рамках сервісу міжнародних вантажних перевезень

Уявлення пересічних громадян про міжнародну транспортну доставку вантажу як простий перетин вантажним транспортним засобом кордону іншої держави дуже сильно спрощене. Цей процес включає в себе багато підготовчої роботи з оформлення документації, пакування товару, зберігання його на складах. Окрім безпосередньо перевезення вантажу Ubi-logistic допомагає клієнтам компанії у вирішенні таких питань як:

  • Визначення кодів товарів по УКТЗЕД. Від правильного визначення коду товару залежить розмір митних платежів, за невірно записаний код митна служба може призначити штрафні санкції;
  • Оформлення ПП (попереднє повідомлення) та ПД (попередня декларація);
  • Акредитація та переакредитація суб’єкта ЗЕД в державних органах. Для більш ефективного регулювання діяльності підприємств, які мають намір здійснювати зовнішньоекономічну діяльність, законодавством України було встановлено порядок постановки їх на облік. Ця процедура має чітко прописаний в Митному законодавстві порядок.;
  • Оформлення тимчасового ввезення та вивезення, АТА Карнет. ATA Carnet оформляється і видається в торгово-промисловій палаті країни, з якої планується тимчасово вивезти товар з подальшим везінням назад. За своєю суттю він є документом, який дозволяє спростити процедуру тимчасового ввезення або вивезення вантажу для участі у виставках і ярмарках. Видається він також при тимчасовому перенесенні зразків товару, обладнання та інших категорій продукції;
  • Отримання сертифікатів СТ1 і EUR1. Дані документи підтверджують європейське/українське походження товарів і дають право провести митне очищення вантажу з використанням преференційної ставки мита, тим самим знижуючи його вартість для одержувача.

Фактично, компанія вирішує всі питання, які тільки може охопити послуга: міжнародні перевезення вантажів компанією ubi-logistic.

https://ubi-logistic.com.ua/

Теги: транспорт,Економіка,міжнародна компанія
Мої відео