Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 26 серпня 2021 року

11489 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!
Протягом минулої доби, 25 серпня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.
Поблизу НОВОЛУГАНСЬКОГО російські найманці двічі обстрілювали позиції українських захисників з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.
Неподалік ТРАВНЕВОГО ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів.
У напрямку КАТЕРИНІВКИ збройні формування Російської Федерації вели вогонь з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, а також з великокаліберних кулеметів.
Крім того, на ЛУГАНЩИНІ було зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.
На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь.
Бойових втрат серед українських військових немає.
Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ через встановлений координаційний механізм.
Станом на 7 годину ранку, 26 серпня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.
Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.
Слава Україні!
ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ
У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.
Впродовж доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4199 транспортних засобів, 4723 осіб, з яких 4561 по Інформаційному центру. До територіальних підрозділів на причетність до Збройних формувань Російської федерації та її найманців особи не доставлялися. Виявлено 57 адміністративних правопорушення.
За вказаний період поліцейськими розкрито 33 злочинів.
Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 1074 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 2006 осіб. А через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Мар’їнка» – 1 і 1 відповідно.
Слава Україні!

Мої відео