З 11 липня обов'язковим стало оновлення відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (КБВ) в ЄДР

З 11 липня обов'язковим стало оновлення відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (КБВ) в ЄДР
286901 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нагадуємо, що з 11 липня ОБОВ'ЯЗКОВЕ оновлення відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (КБВ) в ЄДР.

До 11 жовтня 2021 року потрібно оновити інформацію всім юридичними особами (в.т.ч. ГО та БО), щодо яких відповідно до закону в ЄДР мають міститися відомості про КБВ, незалежно від того, чи міститься про них актуальна інформація, чи вона потребує змін.

ВАЖЛИВО:
Неподання або несвоєчасне подання державному реєстратору інформації про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи або про його відсутність, або документів для підтвердження відомостей про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи тягнуть за собою накладення штрафу на керівника юридичної особи або особу, уповноважену діяти від імені юридичної особи (виконавчого органу), від 1 тисячі до 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17000 - 51000 гривень).

Детальніше про зазначені зміни та про те, які документи необхідно подати державному реєстратору дивіться за посиланням: https://kyivobljust.gov.ua/news/direction/nabuv-chinnosti-nakaz-ministerstva-finansiv-ukraini-vid-19032021-163-pro-zatverdjennya-polojennya-pro-formu-ta-zmist-strukturi-vlasnosti?fbclid=IwAR3cMianBu9UQ4lZf-lriEkbVNBSmK7oNp4wEyu_EJUZqdtEF855mO9s-Jo

Мої відео