ПРИВІТАННЯ Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України з нагоди святкування Дня медичного працівника

ПРИВІТАННЯ Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України з нагоди святкування Дня медичного працівника
338653 ПЕРЕГЛЯДІВ

Немає вищого і благороднішого покликання, аніж повертати людям здоров’я та життя. Саме тому, професія лікаря завжди була та залишається однією з найшановніших і найнеобхідніших.
Восьмий рік поспіль чимало медичних працівників на сході України виявляють не тільки гуманізм, але й патріотизм, стійкість та мужність. Віддані своїй справі, Ви рятуєте поранених військовослужбовців в районі проведення бойових дій та надаєте медичну допомогу місцевим мешканцям на лінії розмежування.
Своєю самовідданою працею Ви завжди демонструєте приклади надзвичайної сили, витримки й професіоналізму. Власними знаннями та досвідом, безмежною турботою Ви повертаєте людей до повноцінного життя, а добрим словом даруєте надію на одужання.
Висловлюю величезну вдячність всім медичним працівникам і ветеранам медицини за невтомну благородну роботу, безмежне милосердя, високу моральність та лікарську честь!
З нагоди Вашого професійного свята, від імені особового складу Командування об’єднаних сил ЗС України та себе особисто бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, добробуту й достатку! Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею, а кожна мить життя радує своєю неповторністю!
Слава Україні!
Разом переможемо!
генерал-лейтенант Сергій НАЄВ

https://www.facebook.com/JointForcesCommandAFU/posts/1268307290238248

Мої відео