За позовом Криворізької спеціалізованої прокуратури до бюджету буде стягнуто 3,7 млн грн

За позовом Криворізької спеціалізованої прокуратури до бюджету  буде стягнуто 3,7 млн грн
304544 ПЕРЕГЛЯДІВ

Господарський суд м. Києва задовольнив позов керівника Криворізької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері про стягнення
з комерційного підприємства грошових коштів в сумі 3,7 млн грн, сплачених за фактично невиконані роботи у військовому містечку м. Кривого Рога.

Встановлено, що у грудні 2018 року між Східним Територіальним квартирно-експлуатаційним відділом та ТОВ «Будівельна компанія «Укрінтербуд» укладено договір підряду на виконання робіт з капітального ремонту будівлі їдальні військового містечка.

Також з’ясовано, що у 2019 році посадові особи приватного підприємства до офіційних документів внесли витрати, які не відповідали фактично виконаним роботам, а саме завідомо неправдиві відомості щодо завищення вартості ремонтних робіт.

В результаті цього державі завдано збитків на загальну суму 3,7 млн грн.

Таким чином, суд підтвердив позицію прокурора щодо обов’язку вказаного підприємства перерахувати до державного бюджету кошти, сплачені за фактично невиконані роботи.

Наразі Криворізька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері вживає заходи з метою реального виконання рішення суду.

Теги: Криворізька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері ,Бюджет,стягнення,військове містечко,Кривий Ріг
Мої відео