Примусове лікування – саме такий вирок отримали двоє кураторів “груп смерті”

Примусове лікування – саме такий вирок отримали двоє кураторів “груп смерті”
9044 ПЕРЕГЛЯДІВ

Останнім часом в Україні все частішими стали випадки самогубств та спроб самогубств серед підлітків. Коли це були одиничні випадки, то це ще не наштовхувало на думки, що історія повторюється знову. Проте коли це почало траплятись все частіше, в поліції дійшли висновку, що в Україні знову масово почали діяти “Групи смерті”. Вони обирають найвразливішу частину населення та намагаються довести їх до самогубства. Це відбувається у різний спосіб, проте завжди через вплив на психіку підлітків.

Поліціянти повідомили, що двоє кураторів “груп смерті” вже отримали своє покарання. Як виявилось, вони обидва були психічно хворими особистостями зі схильністю до самогубства. Що найбільше здивувало поліціянтів, цими “кураторами” виявились діти 13 та 15 років. Після того, як психологи провели роботу із цими підлітками, з’ясувалось, що це просто діти, які мають психічні розлади. Вони не змогли затвердитись в суспільстві, знайти друзів та найгірше, вони травмовані повною відсутністю уваги від батьків. Через те, що куратори цих груп не винні в жодній смерті, а всі учасники їхніх чатів живі та здорові й потребують лише психологічного лікування, дітей засудили не до колонії, а до примусового лікування у психіатричній лікарні.

За словами поліціянтів, “куратори” видають молоді завдання, аби ті нанесли собі якісь каліцтва. Та намагаються схилити їх до самогубства. Тож намагайтеся спілкуватись зі своїми дітьми. Знаходьте час для того, аби пояснити, що може бути небезпечним для них. Будьте чесними зі своїми вихованцями, намагайтеся вибудовувати довіру, між вами. Та працюйте над підвищенням їхньої самооцінки. Будьте поряд, адже це єдиний спосіб зберегти їм життя.

Мої відео