Не витримав натиску хвороби: пацієнт з Дніпра намагався покінчити життя самогубством!

Не витримав натиску хвороби: пацієнт з Дніпра намагався покінчити життя самогубством!
8386 ПЕРЕГЛЯДІВ

Пацієнт однієї з лікарень Дніпра намагався покінчити життя самогубством через те, що не зміг витримати натиску COVID-19. Як розповіли медики хворого привезли до лікарні у надважкому стані. 54-річний чоловік майже не міг самостійно дихати. Ще 12 лютого в нього було уражено 95% легень та лікарі констатували двосторонній пневмоторакс. Через те, що чоловік майже не дихав самостійно, його згодом прооперували та встановили два дренажі. Весь цей час він перебував у спеціальному відділенні для хворих на COVID-19.

Як розповідав раніше сам пацієнт хвороба проходить в нього дуже тяжко. Постійний біль вже зводить його з розуму. Сьогодні його терпець увірвався, через що він намагався покінчити життя самогубством. Хворий зміг відшукати ніж, після чого намагався перерізати собі горло. Проте лікарі змогли швидко відреагувати, тож чоловік залишився живим. Йому швидко зупинили кровотечу та продовжили лікування. Зараз він перебуває у надважкому стані, попри те, що ЛОРАМ-хірургам лікарні Мечникова вдалося зашити поріз, чоловік все одно перебуває у дуже важкому стані. Він не може самостійно дихати.

Зараз лікарі продовжують боротьбу за його життя та здоров’я. Його під'єднали до апарату штучної вентиляції легень. Як надалі проходитиме лікування чоловіка наразі передбачити важко. Адже його стан і так був досить важким, а тепер все ще й ускладнюється невдалою спробою самогубства. Але всі сподіваються, що скоро йому стане набагато легше. Але це не перший випадок, коли хворий на COVID-19 намагається померти штучним шляхом. Нещодавно жінка з Харкова впала з багатоповерхівки, через що розбилась на смерть. А в Київській лікарні жінка вбила себе просто під час лікування. Тож лікарі вже не знають, що й робити.

Мої відео