В Криму висохли два водосховища, а ще одне наразі перебуває на межі висихання!

В Криму висохли два водосховища, а ще одне наразі перебуває на межі висихання!
22034 ПЕРЕГЛЯДІВ

В анексованому Криму відбуваються дивні надзвичайні події! Повідомили про те, що висохли ще два водосховища. Про таку обурливу новину повідомили у підконтрольному РФ Міністерстві ЖКГ півострова. За їхніми словами обидва з них перейшли відмітку “мертвий об’єм”. Такого не відбувалось вже багато років. А цього року не було жодних передумов для таких подій. 


Зараз за позначку “мертвий об’єм” вже встигли перейти Сімферопольське та Загорське водосховища. Це було несподівано, проте ще несподіванішою стала наступна новина. Як виявилось, попри сильні опади, сніг та морози, рівень води все одно не змінився. Тим більше він впав у ще одному водосховищі. Зараз на межі знищення знаходиться ще й Баланівське водосховище. Тож, що відбувається в анексованому Криму, якщо одне за одним там зникають водосховища? 


За даними з моніторингу Гідрометцентру Криму, запас води у водосховищах півострова природного стоку на початок лютого становив 36.052 млн куб. м, що на 4.744 млн куб. м більше, ніж місяць тому і на 48.875 млн куб. м менше, ніж рік тому. Також в Криму відбулось забруднення найбільшої річки Салгир. Найгірша ситуація склалась там, де вона проходить повз Сімферополь. 


Автор: redactor.newsukraine
Мої відео