Скоро в Кіровоградській області запрацює завод із виготовлення пінопласту!

Скоро в Кіровоградській області запрацює завод із виготовлення пінопласту!
9949 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще три роки тому анонсували початок роботи над створенням сучасного заводу з виготовлення пінополістиролу. Кіровоградська регіональна промислова палата з великим ентузіазмом взялась за роботу. Проте потім не було нічого чутно про те, як протікає будівництво. Інвестором цього проєкту стала компанія Євробуд.

За словами керівника ТОВ Євробуд, їхня компанія представлена в 10 областях на заході країни. Проте вони вирішили, що настав час розширюватись. На їхню думку, Кропивницький є ідеальним містом для того, аби звести тут власний завод. Місто має ідеальне місце розташування. Роман Вовков переконаний, що звідти вони зможуть з мінімальними транспортними витратами доставляти продукцію щонайменше до десяти областей центральної та південно-східної України. А для підприємства такого масштабу це прекрасно!

Проте під час вибору місця, роль відіграло не лише транспортне сполучення. За словами Вовкова, вони орієнтувались також і на РТПП. Коли вони звернулись із проханням про допомогу для реалізації проєкту до Ірини Саєнко, вона одразу відгукнулась. Протягом трьох років Саєнко вирішувала велику кількість організаційних питань. З нею все можна було зробити оперативно, чітко та якісно. Якщо казати про Торгово-промислову палату Кіровоградської області, то це справжні професіонали, запевнив директор Євробуду. Вони сильно допомогли йому в розвиткові його власного бізнесу та допомогли вирішити велику кількість інформаційно-організаційних питань.

А будівництво вже майже завершене, тож вже зовсім скоро вони планують запустити підприємство, яке працюватиме на благо всього міста!

Автор: redactor.newsukraine
Мої відео