Люди, котрі перехворіли коронавірусом, частіше за інших перебувають у негативному емоційному стані

Люди, котрі перехворіли коронавірусом, частіше за інших перебувають у негативному емоційному стані
139623 ПЕРЕГЛЯДІВ

COVID-19 дав негативні наслідки людям, які перехворіли ним. Вони частіше відчувають тривогу, втому і мають проблеми зі сном. Такими є результати опитування соціологічної групи «Рейтинг», що проводилося 14-16 січня 2021 року.
Негативний емоційний стан прослідковується у тих, хто боїться захворіти і часто дивиться новини про коронавірус. Нервова система людей, чиї родичі хворі на COVID-19, теж сильно страждає.
Не похизуються здоровим сном і стабільною нервовою системою люди, котрі підтримують вакцинацію та локдаун. Адже своїми переживаннями на рахунок коронавірусу вони навіюють на себе паніку. Страждають і ті, хто часто думає про майбутнє: це вганяє у тривожний стан і створює нові страхи.
У опитуванні ключову роль зіграв віковий фактор, адже підтримують карантин переважно люди старшого віку через боязнь захворіти.
1600 респондентів, віком від 18 років і старше, відповідали на питання, відповіді на яких ви бачите вище. Похибка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,4%.

Теги: коронавірус
Мої відео