Які обіцянки Президент України виконав за час свого правління?

Які обіцянки Президент України виконав за час свого правління?
189137 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні на своїй сторінці у Фейсбуці президент України розповів, які з предвиборних обіцянок він вже встиг виконати. Адже його трохи обурило те, що преса намагається публікувати лише дані про те, що не вдалося. Але забуває, що Президента обирають не на один і не на два роки. І він не фея-хрещена, яка може виконати будь-яке побажання, а звичайна людина, яка намагається змінити життя своїх земляків на краще. Так, провали були в усіх. Та чому про них кажуть найгучніше?

Адже його команда продовжує виконувати свої передвиборчі обіцянки. Тому без посередників і без брехні – про те, що було зроблено останнім часом президент розповів на своїй сторінці:

- за цей час влада встановила граничну ціну на газ для побутових споживачів – 6 гривень 99 копійок. Деякі постачальники газу тепер поставили нижчий цінник на свої послуги;

- запустили іпотеку для українців під 7% річних;

- Верховна Рада схвалила президентський законопроєкт про народовладдя через референдум;

- Парламент схвалив створення Бюро економічної безпеки, яке повинно замінити податкову міліцію;

- Рада схвалила законопроєкт про реформу Служби національної безпеки;

- Підписано указ про премії, стипендії та гранти для розумних, талановитих учнів України;

Зеленський не заперечує, що завжди можна зробити більше. Він розуміє, що в нас не дуже високий рівень життя населення, тому прожитковий мінімум зробили більшим, ніж він був раніше. Крім того, влада зменшила корупцію. Тепер більша частина корупціонерів відбувають своє покарання. Також вже встигли почати наводити порядок в Конституційному суді. Тож продовжуючи в такому темпі Зеленський планує встигнути виконати свої обіцянки. А найважливіше, всі забули про те, що на окупованих територіях вже протягом довгого часу ніхто не чує пострілів.


Мої відео