Немає власних коштів? Жодних проблем, родина з Дніпровщини вам їх надрукує!

Немає власних коштів? Жодних проблем, родина з Дніпровщини вам їх надрукує!
77587 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слідчі розповіли, що сьогодні на Дніпровщині спіймали пару, яка друкувала гроші. Як виявилось, чоловік 42-років придбав спеціальний набір для друку. До нього увійшла спеціальна машинка та папір. Його жінка займалась продажем цих грошей в інтернеті.

Саме завдяки їхнім махінаціям в інтернеті та виявили злочинців. Люди почали розплачуватися фальшивими грішми в магазинах, потім магазини почали давати решту цими грошима. Врешті-решт, поліція таки змогла знайти шахраїв. Наразі вони перебувають у в’язниці, проте вилучити всі гроші, які вони зробили поліція ще не змогла, тож будьте максимально обережними під час покупок. Перевіряйте, якими купюрами вам дають решту. Адже касири також можуть не помітити, якими грошима з ними розрахувались.

А в Кривому Розі продовжується серія махінацій в банках та на підприємствах. Дві жінки використали особисті дані людей для власного збагачення. Вони створили 62 фальсифікованих договори, завдяки яким отримали гроші на чуже ім’я та привласнили їх. Поліція вже затримала двох шахрайок, які поцупили в фірми 1,1 мільйона гривень. Поліція вже допитала обох та відправила до слідчого ізолятору. Наразі намагаються встановити, як і де вони брали базу даних людей. І як саме вони змогли обійти всі системи. А поліція вкотре нагадує, що варто бути більш обережними та не надавати нікому дані про себе.

Мої відео