Новий Офіс держекоінспекції у Кривому Розі!

Новий Офіс держекоінспекції у Кривому Розі!
179735 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли про те, що в Кривому Розі розпочав працювати відділ держекоінспекції. Він буде займатись вивченням проблем екології по всій країні. Це місто було обране через те, що наразі воно залишається головним промисловим центром України. Саме в ньому зараз знаходяться найбільші заводи, які займаються виготовленням промислових речей.

Як зазначають екологи, в місті знаходиться 5 великих підприємств, які забруднюють довкілля. Аби екологічна ситуація не вийшла за межі своєї норми, екологам необхідно якось контролювати всі процеси на місці. Тому було створено спеціальний відділ екоінспекції у Кривому Розі. Політиків дивує, чому цього не зробили раніше, адже в інших містах, в яких є екоінспекції немає навіть половини підприємств Кривого Рогу.

Також Андрій Мальований розповів, що для екоінспекції куплять найсучасніше обладнання, яке наразі є в країні. Вони переконані, що служба допоможе не лише врівноважити, а й тримати під постійним контролем чистоту міста. “До інспекції вже надійшли портативні вимірювачі розчиненого кисню у воді, які дозволять скоротити час виконання дослідження з 3 годин до кількох хвилин, та сучасні спектрофотометри для вимірювання вмісту забруднюючих речовин у ґрунті, воді та повітрі” – запевнив чоловік.

Влада сподівається, що таку активність підтримає все населення країни. Адже кожен свідомий громадянин має розуміти, що його майбутнє залежить від того, якою ми робимо екологію зараз. Якщо в когось є якісь запитання стосовно того, як відбуватиметься робота ради, їх можна буде поставити на офіційному сайті, або за записом. Звісно, сайт ще знаходиться у стадії розробки, проте за записом ви легко можете прийти до відділу та поставити всі питання, які вас турбують.

Мої відео