Корупційні схеми Дніпра: історії розкриттів продовжуються!

Корупційні схеми Дніпра: історії розкриттів продовжуються!
90537 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні поліція розповіла про чоловіка, який вже певний час підробляє тим, що продає висновки про ґрунтовий покрив земельної ділянки. Він особисто підписував всі папери, які було необхідно, після чого йому на картку сплачували кошти. Ця схема працювала поки поліція не втрутилась. Вони затримали чоловіка просто на гарячому. Йому на картку відправили 4000 гривень. Це лише частина оплати. Вся інша сума мала прийти до нього відразу після видачі документів.

Після завершення справи злочинець мав отримати 30000 гривень. Зараз проти керівника «Інституту охорони ґрунтів України» заведено карну справу. Він став підозрюваним у справі за статтею 208 Кримінального кодексу України. За цією статтею йому можуть присудити від 5 до 10 років позбавлення волі. Це буде залежати від того, що ще зможуть знайти правоохоронці в чоловіка. Якщо це виявиться не єдиною махінацію, то їм доведеться додавати матеріали до справи. Після звільнення з тюрми чоловіку буде заборонено обіймати цю посаду протягом трьох років. Також буде проведено повну конфіскацію всього майна.

Проте раніше він вже фігурував у справі про хабарництво, за що отримав 1 рік виправних робіт. Тож що чекатиме на чоловіка цього року, поки невідомо. Проте слідство продовжується.

Мої відео