Пограбування у центрі Дніпра!

Пограбування у центрі Дніпра!
167547 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліція повідомляє, що сьогодні у центрі Дніпра пограбували чоловіка. Водій автівки зупинився на вулиці імені Михайла Грушевського. Там знаходиться відділення “Нової пошти”. Чоловік вийшов з авто і попрямував просто до пошти. Поки він отримував те, що йому було необхідно, його автівку пограбували. З Audi A7 вкрали пакет, у якому знаходилась велика сума грошей. Тож чоловік звертається до всіх, хто міг бути випадковим свідком. Будь ласка, надайте будь-яку інформацію про місце перебування грабіжників.

За словами постраждалого на той момент в пакеті знаходились гроші на суму 1,5 мільйона гривень. З камер відеоспостереження поліція дізналась, що чоловік в чорному довго стояв біля відділення “Нової пошти”. Коли до нього під'їхало авто, він прослідкував, аби власник зайшов до відділення пошти. Коли грабіжники переконались в тому, що хазяїн Audi A7 зайнятий, вони відкрили авто. Цей злом відбувався у досить незвичний спосіб. Злочинці скористувались дистанційним пультом. Все, що було потім, це лише справа техніки. Вони швидко влізли в авто, знайшли гроші, зачинили двері та зникли із поля зору.

Поліція наразі намагається з’ясувати всі обставини подій того дня. Гроші не маленькі, тож грабіжника покарають на великий термін. Проте ця сума дуже необхідна її власнику. Тож він звертається до всіх, хто володіє хоча б якоюсь інформацією. Повідомте, будь ласка, де перебуває злочинець, або де ви його бачили останній раз.

А ми нагадуємо вам, що останнім часом, грабіжники стають все винахідливішими. Почала працювати група людей, яка здійснює махінації через OLX. Нещодавно вони трохи не залишили одного із мешканців Дніпра без копійки на рахунку. Не переказуйте гроші невідомим особам і намагайтесь бути обачнішими! Адже шахраї шукають лише тих, хто може швидко довіритись невідомій людині.

Мої відео