Пішов та не повернувся: дівчина вже 6 днів поспіль не може знайти хлопця!

Пішов та не повернувся: дівчина вже 6 днів поспіль не може знайти хлопця!
65943 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Дніпрі зник чоловік. Громову Івану Васильовичу зараз 31 рік. Його розшукує його дівчина Тетяна. Про це вона повідомляє всі ЗМІ. Жінка сподівається, що хтось надасть хоча б якусь інформацію для полегшення пошуків.

14 січня приблизно о 17.00 Тетяна зателефонувала хлопцю. Той сказав, що він ще на роботі. А працює він строїтелем. Наразі вони робили ремонт у гуртожитку. Сам же чоловік мешкає в районі АТБ. Вони розмовляли, проте телефонний дзвінок обірвався. З того моменту він не з’являється ні за місцем проживання, ні у родичів. Телефон вимкнено, тож Тетяна звернулась до поліції. Але наразі все марно. Жодних слідів він по собі не лишив. Жінка сподівається, що хтось може володіти хоча б якоюсь інформацією.

Чоловік в день зникнення був одягнений в темно сіру куртку з капюшоном, чорно-білу шапку в полоску, кофту, блакитні джинси з великою кількістю кишень і темні кросівки! Якщо у вас є яка-небудь інформація про місце знаходження Івана або ви бачили його, прохання повідомити про це за телефоном (068) 960-32-26 Тетяна. Жінка вже не знає, куди їй податися та що робити, адже шостий день без єдиного повідомлення про себе, це не просто дивно, це лякає. Тож Тетяна щиро просить вас не будьте байдужими. Повідомте її, якщо маєте хоча б якусь інформацію. В такій ситуації може врятувати навіть малесенька деталь.

А ми нагадуємо, що батьки досі шукають дівчинку, яка так само зникла декілька днів тому. Вона пішла з дому майже в той самий час, в який зник чоловік, та не повернулася й досі. Ніхто з родичів навіть уявити не може, куди можна було зникнути маленькій дівчинці. В голові лунають навіть найгірші варіанти, проте всі сподіваються, що їх знайдуть живими. Тому не зволікайте, дзвоніть, якщо щось знаєте! Рідні чекають.

Мої відео