Є поранені: що прихильники Трампа роблять в будівлі Конгресу США та що там відбувається з Нацгвардією

Є поранені: що прихильники Трампа роблять в будівлі Конгресу США та що там відбувається з Нацгвардією
102914 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно всіх сповістили про захоплення будівлі Конгресу США. Його захопили прихильники чинного президента Америки. У штаті Аризона саме в цьому місці проходили перемовини палат після виборів. Вони обговорювали те, як пройшло голосування та які заперечення воно викликало. Про це повідомляє сенатор Джеймс Ленкфорд.

Наразі велика група людей перебуває в будівлі Конгресу, проте жодних перемовин вони не ведуть. У зв’язку з цими подіями за даними Ленкфорда, усьому сенату довелось піти на перерву. Разом з ними перерву взяла й Палата представників.

Аби визволити Конгрес, місцеві поліціянти застосовували різні способи. Доходило навіть до використання газу, проте розігнати тих, хто знаходиться в будівлі так і не вдалось. За останніми даними Америки, прихильники Трампа повністю відмовились покидати будівлю. А у разі намагань поліціянтів визволити будівлю, вони починають нападати на всіх, хто намагається підійти. Для більшої безпеки поліція звернулась до законодавців із проханням застосовувати протигази.

Що ж стосується жертв, то наразі в будівлі конгресу перебуває поранена дівчина, яка потребує медичної допомоги. Стан здоров’я в неї наразі критичний, проте протестувальники відмовляються її віддати лікарям.

Через таку складну ситуацію меру Вашингтону довелось ввести комендантську годину. Вона починає діяти з 18.00 і до ранку. Для підтримання порядку Трамп направив Нацгвардію до Вашингтону. Адже саме сьогодні мали затвердити результати виборів Конгрес та Сенат. Проте через останні подій, це довелось відкласти на якийсь час.

5 січня Трамп обіцяв влаштувати “битву” за президентство, та чи про це він говорив, наразі невідомо. Всі подробиці повідомлять після завершення звільнення будівлі Конгресу.

Мої відео