Підсумки 2020 року: топ-5 спортивних розчарувань

Підсумки 2020 року: топ-5 спортивних розчарувань
142218 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поразка Ломаченко. Цього року відбувся один із найграндіозніших матчів за всю спортивну кар’єру Василя Ломаченка. Проте він його програв. Після сутички з Теофімо Лопес він міг отримати звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі. Але цей бій завершився поразкою. Василь багато тренувався та майже жив у спортивній залі. Але це не допомогло. На думку спортивних критиків він виглядав набагато слабкішим всі 12 раундів. А жоден із суддів не присудив йому перемогу. Поки невідомо, чи буде реванш, проте Лопес навідріз відмовляється, адже не хоче вигравати другий раз поспіль. Але українці намагаються довести, що другого разу не буде. Тож чекаємо на реванш.

Футболісти, що пішли в Європу. Останніми такими зірками були Яремчук та Малиновський. Проте після них вже ніхто так і не зміг вразити вибагливих іноземців. Тож Андрій Лунін так і не вийшов на поле жодного разу у складі “Реалу”, Олександр Зінченко та Андрій Ярмоленко в АПЛ також пішли не далеко. У Ярмоленка все ще проблеми після травм. Проте Хостел впевнений, що про Зінченка цього року ми таки почуємо.

Пониження України в Лігу Б. Футболістам не дозволили зіграти зі Швейцарією, через нібито технічні проблеми з українського боку. Апеляцію на це рішення вже подали. Адже в такому разі все мало вирішити жеребкування, чи перенесення матчу, проте її ще не розглянули.

Грандіозна поразка “Шахтаря”. Все починалось добре, поки Білорусь не забила у ворота гірників 10 голів поспіль. У першій зустрічі «Шахтар» капітулював з рахунком 0:6, а на виїзді у повторному поєдинку – 0:4. Так зі змагань вони не вилетіли, проте така поразка вразила просто всіх.

Срібло, яке повернули чемпіонці Росії. У 2014 році в Семеренко відібрали срібло за вживання допінгу на змаганнях. Через це 2 місце отримала українка Ольга Вілухіна. А третє – італійка Карін Оберхофер. Та за рішенням, яке суд прийняв нещодавно срібло повернули Росії, засмутивши цим не лише нас, а й Італію.

Мої відео