Час зимової риболовлі: двоє чоловіків постраждали під час нічної пригоди

Час зимової риболовлі: двоє чоловіків постраждали під час нічної пригоди
147394 ПЕРЕГЛЯДІВ

На вулиці вже зима, проте не всі річки ще встигли покритись льодом. Та хоч би що там було, зимову риболовлю ще ніхто не скасовував. Тож, якщо наші чоловіки не можуть ловити рибу в ополонках, то вони вирішили робити це як влітку на човнах.

Сьогодні вночі стало відомо, що перекинувся човен із двома чоловіками, які хотіли наловити риби та гарно провести ніч. Все починалось добре, вони вигребли на середину водойми та почали рибалити. Місцеві часто ходять сюди, адже клює тут набагато краще, ніж в інших місцях.

Тож як зазвичай друзі вирішили гарно провести час разом. І хто б знав, проте човен без особливих на те причин перевернувся й обидва чоловіки опинились у воді. Один з них зміг доплисти до берега, проте через сильний мороз помер від переохолодження. Де наразі перебуває його товариш невідомо.

Рятівники не припиняють пошуків, проте в такій холодній воді в чоловіка було мало шансів вижити. Поки що він вважається зниклим безвісти. А служба порятунку вкотре нагадує, що необхідно бути обережними, та не виходити на лід. А особливо не йти на риболовлю, коли передають погані погодні умови, як сьогодні. Так, всім хочеться іноді побувати на природі, проте не зараз. Бережіть себе та двічі подумайте перед тим, як іти до водойми.

І нагадуємо, що на завтра передають сильний вітер та погані погодні умови, тож постарайтесь зайвий раз не наражати себе на небезпеку.

Мої відео