Прощавай Олександре Євтушенко! Україна прощається з відомим музичним журналістом

Прощавай Олександре Євтушенко! Україна прощається з відомим музичним журналістом
154701 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні помер відомий український музичний журналіст – Олександр Євтушенко. Про це розповів Тарас Чубай, народний артист України. У свої 63 роки Олександр був музичним оглядачем, продюсером, радіо- та телеведучим. Тож сум накрив багатьох, для кого музика стала стилем життя.

Як розповів Тарас Чубай вже багато років журналіст боровся із важкою хворобою, яка вразила його здоров’я. Енцефалопатія, яка вражає головний мозок та порушує його функції, вже довго мучила автора. Окрім того, що це дифузне незапальне ураження пошкодило мозок, воно також дало ускладнення на серце журналіста.

Сам чоловік писав, що він вже кілька років хворіє на енцефалопатію – досить небезпечну хворобу, яка пов’язана з кров’яним тиском та проблемами з вестибулярним апаратом. Вона стала справжньою мукою для творця, адже траплялись невідомі важкі приступи, які супроводжувалися болями в лівій частині тіла, а також в голові.

На жаль, сьогодні вона забрала життя цього талановитого чоловіка. Як би це сумно не було, та іноді найкращі сини планети йдуть надто рано з життя. Тож настав час сказати прощавай, талановитий журналісте!

Олександр Евтушенко народився на Черкащині в 1957 році. За своє життя він встиг попрацювати з безліччю українських видань, таких як «День», «Галас», «Слово просвіти», «Аудіо-толока», «ПІК», «Рок-око», «Собеседник», «Нєформат», «Дзеркало тижня» та іншими.

Починав він свій шлях, як автор статей, а завершив, як автор книги, яка стала відомою на всю країну “Зірки Червоної Рути”. Також він мав власну аудіосерію і був пресаташе найзнаковіших українських фестивалів. Прощатись з такою людиною завжди важко, але ми пам’ятатимемо його найкращі публікації ще довго, адже ніхто ще не зміг перевершити його рок-енциклопедію “Легенди химерного краю”.

Мої відео