Цього року кожна дитина зможе поспілкуватись із Святим Миколаєм особисто!

Цього року кожна дитина зможе поспілкуватись із Святим Миколаєм особисто!
63439 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кожного року діти чекають зимових свят, аби знову поринути в атмосферу казки. 19 грудня — день, коли кожна дитина чекатиме на казку повну солодощів. Проте зараз діти все менше вірять у такі прості речі, як магія, дива, можливість полетіти далеко за межі уяви. Вони дуже рано дорослішають. На те є різні причини. Хтось дуже багато знає через інтернет, комусь однієї віри не достатньо. Саме тому їм так необхідна підтримка.

Світлана Ройз разом із корпорацією “Біосфера” вирішили створити справжню казку для всіх дітей України. Тепер вони зможуть подзвонити Святому Миколаю та поспілкуватись із ним. З іншого боку телефонної лінії будуть знаходитись волонтери, які зараз проходять спеціалізоване навчання на роль психологів. Їм розповідають, як підтримати дитину у складній ситуації, як вірно підібрати потрібні слова.

«Цього року підтримка важлива і дорослим, і дітям. Ми разом з «Біосферою» хочемо, щоб діти змогли доторкнутися до дива і не тільки відчути свято, але, можливо, і почути ті слова, які стануть для них важливими персонально. Така розмова з дітьми вимагає значної відповідальності. Всі наші волонтери спеціально готуються до спілкування з дітьми, щоб воно стало не просто радісним, але і терапевтичним», — пише Світлана Ройз.

Телефонна лінія працюватиме з 12.00 до 17.00. Вона абсолютно безкоштовна для українців, тож зателефонувати можуть всі. 19 грудня на вас чекатимуть з іншого боку дроту за номером (0800) 30-04-19. Пам’ятайте, що немає невірних, чи вірних питань. Важливих думок чи ні. Якщо вам хочеться поспілкуватись з кимось, хто дійсно вислухає та підтримає, то не переймайтесь. Волонтерів навчають саме цьому. Мрії мають ставати реальністю. І байдуже, яким чином. В нашому світі й так дуже мало казок.

Мої відео