Ярмарка в центрі соціальної реабілітації до Дня святого Миколая

Ярмарка в центрі соціальної реабілітації до Дня святого Миколая
112308 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Дніпрі в Дитячому центрі соціально-психологічної реабілітації провели ярмарок до Дня святого Миколая. Підготовка тривала близько двох тижнів. Виготовленням іграшок займались в основному діти, віком від 5 до 16 років. Для зустрічі гостей організатори влаштували танцювальний флешмоб.

Присутні на ярмарці частувалися чаєм та різними ласощами. Зібрані кошти на ярмарці планують витратити на облаштування спортивного майданчика – куплять сітку для футбольних воріт, м’ячі та іграшки для дітей.


«Нас запитали, чи хочемо ми зробити іграшки на ярмарок, ми сказали: добре. Сказали, що можна щось своє зробити, а можна з Інтернету. Я придумала своє, ялинку зробити», - говорить Альбіна Ємець, яка виготовляла іграшки.
Діти випікали медові пряники та пригощали гостей безкоштовно. Після ярмарки на столі також не залишилось жодної іграшки.


Поспілкувавшись з учасниками ярмарки, залишається багато хороших відгуків. Сувеніри, придбані на заході, залишають приємні спогади на душі, завжди будуть хорошим подарунком для близьких.


Такого типу захід у центрі проводиться вперше. Ярмарок провели на вулиці, дотримуючись карантинних вимог. Гостей на свято запрошували через соцмережі.


«Великі заходи у зв’язку з карантином в місті проводитися не будуть. Але у всіх наших дитячих закладах будуть проведені свята, подаровані подарунки, проведені ярмарки», - розповідає директор міського департаменту соціальної політики Едуард Підлубний.

Мої відео