«Самі себе обікрали» - встановили злочинців на Дніпровському заводі

«Самі себе обікрали» - встановили злочинців на Дніпровському заводі
77780 ПЕРЕГЛЯДІВ

Два дні тому на заводі в Дніпрі з виготовлення запчастин для техніки стали надходити заяви щодо постійних крадіжок та створення аварійних ситуацій на підприємстві. Поліція почала кримінальне розслідування.

Під час з’ясування правоохоронні органи встановили, що крали та продавали частини до телевізора три співробітники заводу – начальник цеху та варти разом з охоронцем. Група вивозила чорний та кольоровий метал, теплові зори, пальне та інші запчастини, які створювали на заводі. Усі збитки відшкодовував завод, що економічно завдав удару для закупки нових деталей.

Здавали усе награбоване 35-річному чоловіку, який перепродавав все іншим заводам та компаніям, які своєю чергою займались залізничними перевезеннями.

Група обшукала кожен будинок, за якими проживала група та конфіскували усі гроші, деталі та інше на суму до одного мільйона гривень.

Наразі здійснюється досудове покарання за статтею 185 частини п’ятої (крадіжка, вчинена у великих розмірах за попередньою змовою організованою групою людей) Кримінального Кодексу України.

Угрупуванню загрожує позбавлення свободи на строк від 7 до 12 років з повною конфіскацією майна чужого та власного спожитку.

Також нагадуємо, що працівники поліції розшукують чоловіка, який на добу порізав близько двадцяти машин, які стояли на паркові. Камери спостереження по гарячих слідах зафіксували, що чоловік наносив удари ножем і через декілька секунд переходив до іншого автомобіля. Збитки, завданої під час інциденту сягає майже 100 тисяч гривень.

Також в області склали понад чотири тисячі протоколів за відсутність маски в людних місцях, приміщеннях та транспорті. Розміри штрафі варіювались від 170 до 255 гривень.

За новинами Дніпропетровської області та свого міста слідкуйте на сайті, бережіть себе та будьте здорові!!!

Мої відео