Чергова перемога в чемпіонаті

Чергова перемога в чемпіонаті
72077 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дніпро - Будівельник 88:66 (20:16, 23:19, 20:16, 25:15).

Матчі Дніпра та Будівельників завжди цікаві вболівальникам, незалежно від місць в турнірній таблиці обох команд. Тут повно яскравих сюжетів. І епічність півфінальна серія 2015 року. І Хомичюс, Загреба, Буртт в складі киян. І Герні Дугат – MVP Суперліги та чемпіон Суперліги, будучи гравцем київської команди. І давня дружба баскетбольних клубів за межами майданчика.

Єдине, що погіршувало цей матч для Дніпра – це відсутність Дениса Журавльова на лавці. Головний тренер дніпропетровської команди пропустив цю гру через саму банальну для 2020 року причині – коронавірус.

Але вся ця дружба закінчується зі стартовим вкиданням. Далі починається гра. І в цій грі команда Дніпра виявилася кращою. Якщо в першій половині ще були моменти просідання в захисті та нападі, то вже після великої перерви Дніпро взяли себе в руки. Агресивно запрацював захист. Буртт і Ко отримували дуже мало можливостей для хороших кидків. Без Анісімова, який не готовий проводити більше хвилини в такому темпі, тому Будівельники набрали лише шість балів з «фарби» у другій половині. Дальніх влучань теж було всього шість. Загалом, на своїй половині Дніпро змогли перемогти суперника.

У нападі дуже пристойно ходив м'яч. Після перерви Дніпро реалізував 9 з 12 своїх дальніх спроб. Більшість цих кидків були відкритими. Толя Шундель, наприклад, набрав всі свої 15 балів в третій і четвертій чвертях.

Загалом, Дніпро виграли свою десяту перемогу в чемпіонаті в одинадцяти матчах.

Теги: БК Дніпро, Дніпро, Україна,Баскетбол,чемпіонат,перемога
Мої відео