Затримали дніпровського грабіжника, який з групою влаштував напад

Затримали дніпровського грабіжника, який з групою влаштував напад
107265 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно поліція Дніпропетровської області почала пошуки злочинної групи, яка на проспекті Олександра Поля ввірвалась до квартири 41-річного чоловіка.

Близько дев’ятої вечора господар квартири відчинив двері знайомому, з яким одночасно зайшли декілька чоловіків, одягнуті в маски та маючи при собі зброю та сльозогінний газ.

Грабіжники пограбували господаря квартири та цього ж знайомого, забравши особисті мобільні телефони, лептопи, грошові засоби та золоті та срібні прикраси, після чого одразу почали тікати з місця злочину.

Як повідомив сам друг потерпілого, чоловіка зустріли на майданчику та змусили повернутися назад та попросити відкрити двері. У квартирі попередньо перебувало ще кілька осіб.

Людей злочинна банда зв’язала, заклеїла рот  та застосовували газ з невідомою речовиною.

Після опитування постраждалих правоохоронні органи почали оперативно-пошукові заходи та встановили ім’я та обличчя одного з учасників групи – 25-річний місцевий дніпрянин, в якого конфіскували авто  «ВАЗ» з двадцятьма телефонами та іншими невеликими предметами, а також пістолет з патронами грабіжника.

Наразі хлопця допитують аби дізнатися місцеперебування інших учасників.

Жителя затримали у відповідному порядку за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальну справу за статтею 187 частини третьої (розбій, пов’язаний з проникненням у чуже житло та карається у вигляді позбавленням свободи на строк від трьох до семи років) та частини другої (розбій, вчинений групою осіб за попередньою змовою) Кримінального кодексу України.

З урахуванням усіх вищевказаних факторів молодику загрожує 12 років в’язниці з повною конфіскацією майна чужого спожитку, вилученого під час крадіжки.

За новинами слідкуйте на сайті, бережіть себе та своїх рідних!!!

Мої відео