Що відбуватиметься з дорожнім трафіком до 13 грудня в Києві

Що відбуватиметься з дорожнім трафіком до 13 грудня в Києві
123964 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні почалися ремонтні роботи на мостах Метро та Північний у зв’язку з нестабільним станом конструкцій та технічними роботами.

Рух буде продовжуватись, але з частковим доступом до 13 грудня 2020 року.

На мості Метро з 8 ранку до 14:00 дня буде обмежений рух по Лівому березі, з 14:00 до 17:00 вечора – на Правому.

Північний міст буде перекритий від завтра, 4 грудня о 9 вечора аж до 7 грудня до 12:00 дня – працівники рухатимуться у напрямку Троєщинського району. В цьому році робітники вже перекривали Північний міст для часткових аварійних робіт, майже через рік ситуація дещо погіршилась.

Дорожні роботи обох мостів для зручності киян будуть відбуватися по вихідним.

Деякий час тому головний інженер та проєктор міста Метро Георгій Росновський розповів, що ситуація на об’єкті є критична, конструкція може посипатися в будь-яку секунду через неякісні правки тріщин та опорних компонентів.

Європейський банк реконструкцій та розвитку може піти на поступки столичній владі у випадку успішних перемовин та виділити ще одні кошти вже на масштабний ремонт мосту Метро.

Що з дорожнім трафіком в столиці України?

Ми на 12 місці у Світі та 3 місці у Європі серед навантажених доріг автомобілями серед 416 представлених міст в усьому світі. Різні організації конфліктують та сперечаються: чи замінить міський транспорт (метро, тролейбуси, трамваї та автобуси) легкове авто кожної людини? Якщо транспорт зробити більш комфортним, красивим, зручним та надійним – так, чому б ні. Цим вже займається міська влада та мер міста.

Особисто я заохочую користуватися частіше міським транспортом заради стабілізації дорожніх умов в столиці. З пандемією, це, важко звичайно, але я ж говорю за майбутнє.

За новинами руху слідкуйте на сайті, не забувайте про правила безпеки на дорогах та будьте здорові!!!

Мої відео