На Дніпропетровщині першокласники отримають конструктори

На Дніпропетровщині першокласники отримають конструктори
127289 ПЕРЕГЛЯДІВ

Близько 36 тисяч наборів конструкторів отримала Дніпропетровщина для першокласників.
Середні навчальні заклади регіону придбали практично 36 тисяч конструкторів «Шість цеглинок». Барвисті розвиваючі набори коонструкторів створені для того, щоб надавати допомогу першокласникам Дніпропетровщини у навчанні.
На Дніпропетровщині стрімко вводяться неординарні підходи до навчання дітей. Все для того, щоб учням було цікаво отримувати нові знання. Першокласники, зокрема, отримували ігри-завдання пов’язані з набором «Шість цеглинок». Кожна деталь конструктору мала конкретний колір: червоний, помаранчевий, жовтий, зелений, блакитний та синій. Загалом навчальні заклади в цьому році отримали 35942 наборів конструкторів «Шість цеглинок». Діти завдяки даній методиці навчаються міркувати, концентруватися, працювати в команді. А також розвивати пам’ять, самоконтроль та ментальну гнучкість.
Кожен рік учні 1 класів Новітньої української школи отримуватимуть набори популярного конструктора. Він складається зі пластмасових «цеглинок», з яких можна складати та моделювати різноманітні предмети.
Проект реалізовано Міністерством освіти і науки України разом зі The LEGO Foundation. Співробітництво в рамках Меморандуму про взаєморозуміння.

Теги: Дніпро,школа, Міністерство освіти і науки
Мої відео