Компанія Коломойського відсудила у "Приватбанку" офіс в Дніпрі

Компанія Коломойського відсудила у "Приватбанку" офіс в Дніпрі
155150 ПЕРЕГЛЯДІВ

Пов'язана з Коломойським компанія відсудила у "Приватбанку" офіс у Дніпрі. Господарський суд Дніпропетровської області своїм рішенням позбавив державний "Приватбанк" права власності на одного із будівлі головного офісу банку в Дніпрі за позовом компанії «Океанмаш».
Як повідомляє прес-служба фінансової установи, "Приватбанк" планує подавати апеляційну скаргу на дане рішення суду.
Як пояснили в прес-службі банку, будівля «Океанмаш» на законних підставах перейшла у власність банку ще до націоналізації, в серпні 2016 року.
«Така судова тяжба є черговою спробою дестабілізувати роботу «Приватбанку», ще однієї міною уповільненої дії, закладеною при оформленні переходу заставного майна у власність банку до націоналізації», - сказано в заяві банку.
«ПриватБанк» зазначає, що в цьому офісі банк до введення карантину працювало близько півтори тисячі співробітників, але з початку березня ці фірми працюють дистанційно.
У повідомлені говориться, що у разі подальшого негативного розвитку судового розгляду по цьому об'єкту співробітники будуть відправлені в інші офіси банку.
Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичної особи та фізичної осіб-підприємців, засновником ТОВ "Океанмаш" є компанія «Веспаренто Лімітед». Вона ж фігурує в числі власників ТОВ компанія «Дніпроавіасервіс», ТОВ «Сталькар», ТОВ «Лерон» і ряду інших компаній. Бенефіціаром «Веспаренто Лімітед» вказана Олена Пивовар. Людина з такими ж ПІБ фігурувала у схемі виведення грошей з «Приватбанку» до націоналізації.

Теги: Дніпро, Приватбанк,Игорь Коломойский, Україна
Мої відео