На Волині рятувальники проінформували місцевих жителів про правила використання пічного опалення

На Волині рятувальники проінформували місцевих жителів про правила використання пічного опалення
25462 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рятувальники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Горохів Управління ДСНС у Волинській області 26 листопада провели інструктаж безпеки серед житлового сектору на території Скобелківської сільської ради. Під час спілкування із мешканцями, надзвичайники проінформували власників будинків щодо правил пожежної безпеки, поводження з електрострумом, відкритим вогнем та акцентували на обережності під час використання пічного опалення.


До того ж спеціалісти ДСНС зосередились на тому, які порушення слід виправити, аби вберегти себе від виникнення пожеж. Під час проведення інструктажу найбільшу увагу рятувальники звернули на багатодітні сім’ї, самотніх літніх людей та неблагополучні родини. Адже саме ця категорія осіб вважається малозахищеною верствою населення та є найбільш вразливою до численних небезпек.


Рятувальники також нагадали про заборону спалювати суху рослинність, сміття і гілки на присадибних ділянках, поблизу доріг та недалеко від лісових насаджень.


Усім, з ким надзвичайникам вдалося поспілкуватися, вони вручили інформаційні листівки, нагадали телефони екстрених служб та побажали берегти себе від нещасних випадків.

Мої відео