5 причин, чому вам потрібно завести котика

5 причин, чому вам потрібно завести котика
182756 ПЕРЕГЛЯДІВ

Маленькі, пухнасті клубочки піднімають настрій, навіть якщо ви просто дивитеся відео з ними. Дізнайтеся ще декілька причин, чому вам потрібно завести цього домашнього улюбленця.

  1. Покращиться стан серцево-судинної системи
    Давно відомо, що муркотання котів понижує рівень стресу. А чим менше стресу, тим кращий стан серця. Тому недивно, що ризики смерті від серцево-судинних захворювань у власників кішок значно нижчий.
  2. Позбудетеся самотності
    У багатьох людей в житті бувають моменти самотності, пов'язані із втратою близьких людей чи переїздом в іншу країну. Не впасти у відчай у такому випадку допоможе котик, про якого ви будете піклуватися. Відчуття того, що ви комусь потрібні, змусить рухатися далі, незважаючи на проблеми.
  3. Відчуєте психологічне умиротворення
    Відома британська компанія Cats Protection кілька років тому опитала більше 600 людей, серед яких були як і власники котів, так і ті, хто ніколи не мав домашніх тваринок. Проаналізувавши відповіді, вчені дійшли висновку: 87% тих, у кого є кішки, стверджують, що хвостаті краще впливають на психологічне самопочуття, а ще 76% додають, що коти допомагають їм долати щоденний стрес.
  4. Порозумнішаєте
    Зв'язок тут невеликий, але все таки він є: дослідження показують, що власники кішок в середньому володіють вищим інтелектом, ніж власники собак.
  5. Краще спатимете
    40% опитаних, котрі страждають розладами сну, стверджують, що якщо кіт знаходить у спальні, сон стає більш глибоким та спокійним.
Мої відео