Колишньому керівнику лікувальної установи повідомлено про підозру у зловживанні службовим становищем та заволодінні чужим майном

Колишньому керівнику лікувальної установи повідомлено про підозру  у зловживанні службовим становищем та заволодінні чужим майном
165324 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Красноармійської місцевої прокуратури екскерівнику одного з медичних закладів повідомлено про підозру у заволодінні майном шляхом зловживанням службовим становищем та внесенні до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що жінка, будучи головним лікарем, також обіймала посаду лікаря одного з відділень медичної установи. Фактично обов’язки лікаря відділення особа не виконувала, однак засвідчила своїм підписом табелі обліку робочого часу, на підставі яких у подальшому отримала заробітну плату за період з червня 2019 по березень 2020 року.

Судом стосовно підозрюваної обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Мої відео