Благодійники подарували дитячій лікарні ліжко для транспортування хворих

Благодійники подарували дитячій лікарні ліжко для транспортування хворих
30377 ПЕРЕГЛЯДІВ

Представники Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність» разом з іншими меценатами подарували лікарні ліжко для перевезення хворих дітей. Медики кажуть, багатофункціональна платформа значно полегшить роботу персоналу.

Завдяки новій медичній каталці лікарі зможуть з легкістю не лише комфортно доставляти дітей до операційної, а й паралельно з тим проводити вентиляцію легень або інфузійну терапію.

Раніше, розповідає завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Денис Сурков, для поєднання цих процедур лікарям та медсестрам доводилось носити всі необхідні прилади на собі: «На цьому ліжку вже є підвіс для крапельниці, на ньому є спеціальні кріплення, на які можна повісити транспортний апарат штучної вентиляції легенів, кисневий балон, транспортний монітор. Тепер медики можуть набагато швидше та комфортніше транспортувати пацієнтів з місця на місце».

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» вже тривалий час підтримує Дніпровську обласну дитячу лікарню, доповнюючи відділення новим, якісним обладнанням.

Віцепрезидентка фонду Яна Іванілова каже, цього разу долучились й інші меценати: «Сьогодні заслуга не тільки наша. Допомогли й наші друзі та партнери, які постійно разом з нами долучаються до акцій. Це родини Віталія Абраменка та Сергія Кочеткова».

«Ми завжди залюбки допомагаємо. Сподіваємося, що таке надбання полегшить роботу лікарів», — розповідає благодійниця Ірина Абраменко.



Автор: МБФС
Мої відео