Дніпро приєдналося до європейських міст, що борються з наркотиками

Дніпро приєдналося до європейських міст, що борються з наркотиками
40364 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дніпро першим в Україні вступило до ECAD — некомерційної організації «Європейські міста, вільні від наркотиків». За це рішення проголосували 42 депутати на останній 62-й сесії міськради Дніпра. Тепер уповноваженому міськради потрібно підписати «Стокгольмську резолюцію».

«Всі рішення, які ми приймаємо, вони все одно стосуються Дніпровської міської ради. Вона ще буде існувати мінімум до січня 2021 року, тому що є ліквідаційні процеси. Можливо, буде правонаступник, можливо, буде реорганізація, якимось чином це буде робитися, але ті рішення, які ми ухвалюємо, будуть рішеннями органу місцевого самоврядування», — сам себе переконував секретар міськради Дніпра Олександр Санжара.

Штаб-квартира асоціації «Європейські міста, вільні від наркотиків» розташовується у Стокгольмі (Швеція). Щороку за членство в ECAD Дніпро сплачуватиме 6 тисяч євро (країни Північної та Західної Європи перераховують удвічі більше).

Мета діяльності ECAD — об'єднати зусилля муніципалітетів для боротьби з незаконним обігом наркотичних речовин. Причому боротися з наркобізнесом міста збираються демократичними методами.

Теги: ECAD, Дніпро,наркобізнес,боротьба
Мої відео