Образився та спалив домівки: мешканець Криничанського району залишив без даху над головою двох знайомих

Образився та спалив домівки: мешканець Криничанського району залишив без даху над головою двох знайомих
62392 ПЕРЕГЛЯДІВ

За одну ніч чоловік підпалив дві будівлі та господарське приміщення. За таку помсту він може опинитися за ґратами на строк до 10 років, повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Як встановило слідство, злочинам передували неодноразові сварки між 34-річним жителем Криничанського району та його приятелями, що мешкали в іншому селищі. Тож, ще у вересні, перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, чоловік згадав усі образи та вирішив негайно помститися.

«Приїхавши до будинку одного із чоловіків, він вирвав замок з вхідних дверей, проник до будинку 67-річного власника та підпалив оселю із середини, — повідомляють у поліції. — Після чого поїхав до місця мешкання іншого чоловіка, де пошкодивши вікно проник всередину оселі 42-річного власника. З будинку підозрюваний викрав будівельний інструмент, потім підпалив будинок та господарчу будівлю».

Розшукові заходи поліцейських тільки зараз вивели на слід злочинця, якому повідомлено про підозру у скоєнні крадіжки, умисного знищення або пошкодження майна, порушенні недоторканності житла. Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Теги: підпалив,будівлі, Дніпропетровщина,помста
Мої відео