Еммі 2020: Зендея увійшла в історію як наймолодша драматична акторка

Еммі 2020: Зендея увійшла в історію як наймолодша драматична акторка
192256 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зендея офіційно отримала премію «Еммі». На церемонії нагородження в неділю ввечері 24-річна акторка отримала статуетку за роль Ру у нині культовому драматичному серіалі «Ейфорія», здобувши несподівану перемогу над такими номінантами, як Олівія Колман (Корона) і Дженніфер Еністон (Morning Show), обидві з яких були лідерами прогнозів у своїй категорії. Вона також закріпилася в підручниках історії, ставши наймолодшою ​​переможницею у своїй категорії.

«Це безумство!» Зендея сказала в своїй вітальній промові, яку виголосила вдома з родиною і друзями. «За неймовірний акторський склад і знімальну групу "Ейфорії"... Мене надихає все, що ви робите, я дуже ціную вас, ви моя сім'я. Це дійсно дивний час для святкування. У молодих людей є надія... для всіх моїх колег, які працюють, я бачу вас, я захоплююся вами... спасибі!»

Зендея була номінована в своїй категорії проти Колмана, Еністон, Лори Лінні, Сандри О і Джоді Комер. Акторка грає головну роль в серіалі HBO «Ейфорія», стилізованої драмі про життя Ру, старшокласниці, яка намагається позбутися від наркоманії. Це потужний виступ Зендеї, яка вперше зробила собі ім'я як зірка каналу Disney десять років тому. З тих пір вона стала відомою актроркою, знявшись в таких фільмах, як хітовий мюзикл «Найвеличніший шоумен» і нинішня франшиза «Людини-павуа» від MARVEL.

Мої відео