Поліцейські Донеччини ліквідували мережу збуту алкогольного фальсифікату

93389 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліція викрила групу осіб, які налагодили на території Маріуполя масштабний бізнес із продажу фальсифікованої горілчаної продукції. Вилучено майже 20 000 пляшок із акцизними марками з ознаками підробки на суму понад мільйон гривень.
Злочинну схему викрили поліцейські управління карного розшуку та слідства Маріуполя за силової підтримки спецпідрозділу КОРД та під процесуальним керівництвом прокуратури. Заходи проводилися у рамках виявлення і припинення діяльності організованих злочинних груп на території області.
Поліцейські провели обшуки у будинках та гаражах фігурантів, складських приміщеннях, закладах торгівлі, де здійснювалася незаконна реалізація алкогольної продукції.
Вилучено майже 20 000 пляшок горілки сумнівної якості з марками акцизного податку, що містять ознаки фальсифікації. За попередньою оцінкою, вартість вилученого сягає понад мільйон гривень.
За фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення з метою використання при продажу товарів марок акцизного податку). Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

Мої відео