Том Бентон: гравець з битою Somerset пропустить фінал трофея індійської прем'єр-ліги

Том Бентон: гравець з битою Somerset пропустить фінал трофея індійської прем'єр-ліги
40960 ПЕРЕГЛЯДІВ

Гравець з крикету Том Бентон пропустить фінал Кубка Вілліса Сомерсета проти Ессекса 23 вересня через його участь в індійській Прем'єр-лізі. У 21-річного Бентона був підписаний контракт з Kolkata Knight Riders в минулому році. Він приєднався до команди після одноденної серії матчів Англії з Австралією.

«Шанс зіграти з кращими гравцями планети і проти них - це те, що трапляється не дуже часто», - сказав він сайту Somerset. «Це можливість, яку я хочу схопити обома руками».

Минулого місяця Бентон зіграв дві гри за «Сомерсет», але з тих пір входить до складу збірної Англії з обмеженою кількістю гравців.

«Я був у постійному контакті з командою Сомерсета, і це здорово, що ми вийшли у фінал Кубка Боба Вілліса. Я обов'язково буду уважно стежити за тим, що відбувається», - сказав він.

Директор по крикету Енді Харрі вважає, що гра Бентона в IPL «прискорить його розвиток». Турнір розпочнеться 19 вересня, а через чотири дні Knight Riders виступлять проти індіанців Мумбаї.

«Само собою зрозуміло, що ми хотіли б бачити його у футболці Сомерсета протягом останніх декількох матчів сезону, але немає сумнівів в тому, що цей досвід принесе йому користь як на полі, так і за його межами», - додав він.

Мої відео