На неякісному ремонті системи освітлення парку Дніпра підрядник «заробив» 2,5 млн. грн.

На неякісному ремонті системи освітлення парку Дніпра підрядник «заробив» 2,5 млн. грн.
28307 ПЕРЕГЛЯДІВ

Роботи не були виконані у повному обсязі, проте директор товариства, яке виступало підрядником, у документах офіційно затвердив протилежне. Підприємству-підряднику були зайве перераховані 2,5 млн. грн., які наразі прокуратура вимагає стягнути.

Як йдеться у повідомленні обласної прокуратури, у 2017 році між комунальним підприємством Дніпровської міськради та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір підряду на виконання капітального ремонту системи освітлення Молодіжного парку відпочинку та дозвілля у Дніпрі, а також улаштування на його території системи відеоспостереження. Кінцевий термін виконання робіт — грудень 2018 року.

Фактично роботи не були виконані у повному обсязі, проте підрядник не став про це вказувати у документах. Натомість отримав чималенькі кошти, тим самим завдавши збитків місцевому бюджету.

Дніпропетровською місцевою прокуратурою №4 нині заявлено позов до господарського суду Дніпропетровської області про стягнення з підрядника майже 2,5 млн грн збитків, які були зайве перераховані.

Теги: прокуратура,підрядник,неякісний ремонт,збитки, Дніпро,бюджетні кошти
Мої відео