Всі судові установи Харкова під надійним захистом Служби судової охорони

843 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 27 липня, Територіальним управлінням Служби судової охорони у Харківській області взято під охорону Дзержинський та Жовтневий районні суди м. Харкова. Отож всі судові установи цього міста перебувають під надійним захистом судових охоронців.

Наряд співробітників розпочав несення служби з інструктажу з охорони та забезпечення безпеки, підтримання громадського порядку в судових установах, який провів заступник начальника Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області полковник Служби судової охорони Петро Аленін.

Він побажав співробітникам Служби професійно виконувати свої функціональні обов’язки, особливу увагу звернув на суворому дотриманні карантинних правил і заходів. Додамо, що пости пропуску судів забезпечені всіма необхідними захисними та дезінфекційними засобами.


Присутні на заходах голови Дзержинського та Жовтневого районних судів м. Харкова Олександр Шестак і Денис Чижиченко привітали судових охоронців із початком несення служби та побажали успіхів у їхній службовій діяльності.


За доброю традицією Служби судової охорони всім працівницям судів подарували квіти.

Теги: Служба судової охорони,ССО ,судова охорона
Мої відео