Розширення співпраці з Австрією: академічна мобільність у рамках програми BIP

Розширення співпраці з Австрією: академічна мобільність у рамках програми BIP
385331 ПЕРЕГЛЯДІВ

15 липня 2024 року відбулася важлива партнерська зустріч щодо нових можливостей співпраці між Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка та Університетським коледжем педагогічної освіти християнських церков Кремс/Відень (University College for Teacher Education of Christian Churches Vienna/Krems).

Полтавський університет представляли директорка навчально-наукового інституту іноземних мов, докторка філологічних наук, професорка Марина Зуєнко, начальниця відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків, доцентка Ірина Когут та провідний фахівець відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків Владислав Ганнущенко.

Від австрійського університету на зустрічі були присутні керівник відділу міжнародних відносин Richard Pirolt та працівник відділу Elisabeth Fernbach.

Обговорили можливості співпраці в рамках програми Blended Intensive Program (BIP). Вона передбачає короткі інтенсивні курси, що забезпечують інноваційні методи навчання та викладання, включаючи онлайн-кооперацію. Програма реалізується в рамках Erasmus+ KA1.

Участь у програмі BIP сприятиме розвитку інноваційних форм навчання та викладання, орієнтованих на забезпечення інтенсивного навчання, яке забезпечує особисті та віртуальні компоненти. Це дозволить розширити можливості для міжнародної мобільності студентів і викладачів Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка. Першими учасниками програми стануть студенти та викладачі навчально-наукового інституту іноземних мов. Надалі базу учасників програми планують розширити.

Усе для розвитку інтернаціоналізації університету та створення нових можливостей для онлайн-мобільності, що є кроком вперед в сучасних умовах глобалізації освіти.

 
Мої відео