За збут «PVP-солі» шляхом «закладок» чоловіка засуджено до 9 років позбавлення волі

За збут «PVP-солі» шляхом «закладок» чоловіка засуджено до 9 років позбавлення волі
434530 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокурори Краматорської окружної прокуратури довели в суді вину громадянина у незаконному придбанні, зберіганні та збуті психотропних речовин в особливо великому розмірі (ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України).

Його засуджено до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
Суд встановив, що у липні 2023 року житель м. Краматорська вирішив заробити на продажі психотропних речовин. Він знайшов у месенджері «Telegram» продавця оптових партій «PVP-солі». Ставши так званим кур’єром, чоловік отримував від постачальника координати з місцем знаходження «майстер-кладу». Він забирав із схованки поліетиленові згортки із розфасованим на дрібні порції товаром та розкладав їх на території міста.
 
Фото з локаціями чоловік відправляв роботодавцю. Щотижня він встигав зробити до 60 «закладок», отримуючи за кожну з них по 100 грн винагороди.
 
Під час облаштування останньої схованки його неправомірні дії викрито правоохоронцями. За цінами «чорного ринку» вартість вилучених у нього 15 пакувань із психотропними речовинами склала близько 80 тис. грн. Також він зберігав для особистого вживання наркотичну речовину «мефедрон».
 
На вирішення своєї долі чоловік чекав у слідчому ізоляторі.
Мої відео