Навчають майбутніх працівників міліції «днр» - повідомлено про підозру трьом колишнім правоохоронцям

Навчають майбутніх працівників міліції «днр»  - повідомлено про підозру трьом колишнім правоохоронцям
377883 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру трьом колишнім правоохоронцям за фактом колабораційної діяльності (ч. 7 ст. 111-1 КК України).

За даними слідства, підозрювані раніше працювали в органах МВС України. Підтримуючи агресію рф проти нашої держави, вони добровільно прийняли пропозицію окупантів та обійняли посади в так званому «донецком филиале волгоградской академии мвд рф».

Вони прийняли присягу на вірність окупантам. Їх призначили на посади викладача, заступника начальника філії з навчальної та наукової роботи, а також начальника кафедри державних і цивільно-правових дисциплін.  

На своїх посадах вони протиправно виконували функції, направлені на захист окупаційної влади рф та незаконні завдання, поставлені представниками силових структур держави-агресора.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві за оперативного супроводу ДВБ Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Мої відео