Начальнику цеху військової частини на Чернігівщині повідомлено про підозру

Начальнику цеху військової частини на Чернігівщині повідомлено про підозру
353547 ПЕРЕГЛЯДІВ

Процесуальним керівником Чернігівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону начальнику цеху інженерної техніки однієї з військових частин, дислокованої на  Чернігівщині, погоджено повідомлення про підозру у розтраті військового майна шляхом зловживання службовим становищем (ч. 2 ст. 191 КК України).

   За даними слідства, у 2020 році підозрюваний за грошову винагороду у розмірі понад 395 тис. грн. передав представникам одного із приватних товариств посилену бортову коробку передач, яка призначалась для проведення ремонтних робіт військової бронетехніки, з метою її подальшого продажу до Республіки Індія.

   Враховуючи, що підозрюваний переховувався від органу досудового розслідування, на виконання ухвали суду його затримано правоохоронцями. 

 

   До суду подані клопотання щодо обрання затриманому запобіжного заходу у виді тримання під вартою, відсторонення від посади, а також накладення арешту на майно.

   Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУНП в Чернігівській області за оперативного супроводу ДКР СБ України.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону

Теги: Чернігівська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону,спецпрокуратура ,повідомлено про підозру,розтрата військового майна
Мої відео