В університеті провели серію тренінгів з формування навичок самодопомоги в управлінні стресом

В університеті провели серію тренінгів з формування навичок самодопомоги в управлінні стресом
405473 ПЕРЕГЛЯДІВ

Студенти факультету психології і соціальної роботи Полтавського національного університету імені В. Г. Короленка упродовж жовтня-листопада 2023 р. опановували тренінговий курс «Самодопомога Плюс». Метою запровадження курсу є соціальний запит на навички й уміння управління стресом, більше з тим – у буремні часи війни.

 

Серію тренінгів провели сертифіковані ВООЗ тренери Громадського об’єднання «Право на захист» кандидатка психологічних наук, кризова психологиня Людмила Жданюк та психотерапевтка за напрямом центрованої на особистості терапії Тетяна Кукуєва.

 

Курс «Самодопомога Плюс» [‎Self-Help Plus]‎ (‎SH+),‎ направлений на формування навичок самодопомоги в управлінні стресом у дорослих, використовується як частина ефективної та комплексної програми з охорони психічного здоров’я у спільнотах, що постраждали від несприятливих обставин. Курс продовжує на факультеті психології і соціальної роботи серію освітніх програм, спрямованих на зміцнення практичної складової підготовки високоякісного фахівця-соціономіста (практичного психолога, кризового психолога, соціального працівника, соціального педагога).

 

Студенти, які пройшли навчання за курсом, отримали відповідні сертифікати.

 

Зичимо учасникам курсу «Самодопомога Плюс» [‎Self-Help Plus]‎ (‎SH+) результативного використання сформованих умінь і навичок!

 

Мої відео