Українець забив найкрасивіший гол тижня у США – відео шедевру

Українець забив найкрасивіший гол тижня у США – відео шедевру
391735 ПЕРЕГЛЯДІВ

Денис Костишин продовжує вдало виступати в американській лізі USL Championship.

Колишній гравець Дніпра, Колоса та Олександрії отримав чергове визнання за океаном. 25-річний Костишин переміг у голосуванні за автора найкрасивішого гола тижня в United Soccer League Championship, повідомляє прес-служба ліги.

В останньому на цю мить турі першості Денис приніс перемогу своєму Ель-Пасо Локомотив у матчі проти Сан-Дієго Лоял (2:1). Костишин впевнено завершив красиву комбінацію. Цей тріумф став третім поспіль для команди українця та дозволив підійнятися на четверту сходинку Західної конференції.

Костишин приєднався до Ель-Пасо Локомотив наприкінці 2022 року. За американську команду Денис встиг провести 8 поєдинків, у яких забив 2 голи та віддав одну результативну передачу. Раніше українець уже потрапляв до символічної збірної туру USL Championship.

 

Джерело

Теги: Денис Костишин,Костишин,Денис Костишин Вікіпедія,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Новости, новости футбола,Футбол, Новини, новини футболу,Українець забив найкрасивіший гол тижня у США,Українець забив найкрасивіший гол ,Українець забив найкрасивіший гол тижня ,США,Ель-Пасо Локомотив,USL Championship,Сан-Дієго Лоял,United Soccer League Championship
Автор: admin.sportcomua
Мої відео