Тренер ПСЖ вперше висловився щодо скандалу навколо Мессі: "Люди збожеволіли"

Тренер ПСЖ вперше висловився щодо скандалу навколо Мессі: "Люди збожеволіли"
214607 ПЕРЕГЛЯДІВ

Головний тренер ПСЖ Крістоф Гальтьє розповів, що думає про скандальної ситуації з Ліонелем Мессі.

"Я лише співробітник клубу, рішення ухвалює керівництво. Я вирішив не коментувати його. Образи на мою адресу? Як тренер, я вразливий. Розумію це, але намагаюся залишатися зосередженим.

Коли Мессі повернеться? Побачимо, коли він повернеться і що станеться. У клубі будуть дискусії, але я розумію, що Лео – перший, хто стурбований ситуацією. Поведінка ультрас, які оточили будинки Мессі, Неймара та Верратті? Ми повинні бути обережними з цим. Я можу зрозуміти гнів і розчарування наших прихильників, а також демонстрацію перед офісом ПСЖ, який є нашим місцем роботи, але я не можу погодитися з тим, щоб йти до будинку гравця, бо ситуація може вийти з-під контролю. Люди збожеволіли.

Існує велика прірва між тим, що пишуть, і тим, як команда почувається щодня. Ми побачили це на початку тижня з дискваліфікацією Лео, поганою грою... ПСЖ переживає не найприємніші моменти, але у нас є мета – перемога в Лізі 1 – і ми працюємо над її досягненням. Реакція роздягальні після поразки від Лор'яна показує мені, що гравці хочуть виграти титул", – поділився Гальтьє на прес-конференції.

Нагадаємо, ПСЖ відсторонив Мессі на два тижні від тренувань і матчів за неузгоджену поїздку до Саудівської Аравії. Також клуб позбавив футболіста заробітної плати за цей період .

Джерело

Теги: Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Новости,Футбол, новости футбола, новини футболу,Новини,Головний тренер ПСЖ Крістоф Гальтьє,Головний тренер ПСЖ Гальтьє,тренер ПСЖ Крістоф Гальтьє,тренер ПСЖ Гальтьє,тренер ПСЖ ,ПСЖ Крістоф Гальтьє,ПСЖ Гальтьє,ПСЖ ,Крістоф Гальтьє,Гальтьє,Крістоф Гальтьє Вікіпедія,Гальтьє Вікіпедія,Парі Сен-Жермен,Ліга 1,Лео Мессі,Мессі,Лео Мессі Вікіпедія,Мессі Вікіпедія, Ліонель Мессі Вікіпедія, Ліонель Мессі,Неймар,Неймар Вікіпедія,Верратті Вікіпедія,Марко Верратті,Марко Верратті Вікіпедія
Автор: admin.sportcomua
Мої відео