Виступ Володимира Зеленського на United24 Summit 05.05.2023

433057 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Коли ми кажемо «United24» – ми маємо на увазі величезну спільноту людей: від України до Північної Америки, від Британії до Австралії, від Японії до Латинської Америки… Арабський світ, Індія, всі країни Європи…

Уже за перший рік українська фандрейзингова платформа стала глобальним брендом – і глобальним доказом того, що немає неможливого, коли робиш ставку на людяність.

У перший рік United24 зосередилась на трьох напрямах. Оборона та розмінування – це перший. Другий – медицина. І третій – відбудова.

Сьогодні радий оголосити, що до трьох існуючих напрямів в United24 ми додаємо ще два. Для гуманітарного розмінування робимо окремий напрям – щоб якнайбільше людей могли на ньому зосередитись. І п'ятим напрямом для United24 стане освітній.

Відповідно, це честь для мене оголосити, що до United24 приєднуються нові амбасадори.

Першими амбасадорами напряму «Освіта і наука» стануть науковці та лауреати Нобелівської премії – сер Пол Нерс, пан Едвард Мозер і пані Мей-Брітт Мозер, а також українка, яку знає світ, пані Іванна Сахно. Радий вітати вас у нашій команді!

Маю честь оголосити також, що першим амбасадором проекту «Розмінування» став пан Френсіс Фукуяма. Цей напрям United24 теж масштабний. Понад 170 тисяч квадратних кілометрів території України забруднено мінами і снарядами, що не розірвалися. Не всі країни світу мають таку площу, яку ми повинні зробити повністю безпечною для наших людей, для наших дітей.

Разом захищаємо і захистимо життя! Бажаю плідних наступних років роботи United24!»

Мої відео