Вердикт за люту баскетбольну бійку – Євроліга покарала всіх

Вердикт за люту баскетбольну бійку – Євроліга покарала всіх
332916 ПЕРЕГЛЯДІВ

Євроліга запровадила дисциплінарні санкції проти учасників масової бійки у матчі плей-офф між Реалом та Партизаном.

Гершон Ябуселе отримає за своє порушення п'ять матчів дискваліфікації, повідомляє офіційний сайт Євроліги.

Також два наступних матчі пропустить захисник Партизана Кевін Пантер, який гостро відреагував на фол від суперника. По одному матчу відсторонення отримали Габріель Дек (Реал) та центровий Маттіас Лессо (Партизан). Обидва клуби очікує штраф у розмірі 50 тисяч євро. Перераховані санкції не підлягатимуть подальшій апеляції, повідомляє Ліга.

Нагадаємо, що гравці Реала та Партизана влаштували масову сутичку менш як за дві хвилини до завершення матчу. Загалом у бійці взяв участь 21 гравець з обох команд. Серед них був також Данте Екзам, який навіть не виходив на паркет у матчі.

Попри це, гравцю Партизана перепало чи не найбільше. Під час бійки на австралійця зі спини напав бігмен Реала Гершон Ябуселе та кинув його дзюдоїстським прийомом на паркет. Екзам зазнав розриву сухожилля пальця ноги та розбив губу. Після матчу він пересувався на милицях.

Джерело

Теги: Бійка між гравцем Реала та Партизана,Бійка ,Реал ,Партизан,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Новости,Новини,Баскетбол,Данте Екзам,Гершон Ябуселе,Євроліга,Вердикт за люту баскетбольну бійку,люта баскетбольна бійка,баскетбольна бійка,бійка,Кевін Пантер,Маттіас Лессо,Габріель Дек
Автор: admin.sportcomua
Мої відео