БЕБ викрили схему підпільного виробництва тютюнових виробів у Кривому Розі

БЕБ викрили схему підпільного виробництва тютюнових виробів у Кривому Розі
442674 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області викрили масштабну незаконну схему з виготовлення та реалізації тютюну для кальяну на Дніпропетровщині. З незаконного обігу вилучено продукцію та обладнання на загальну суму 17,4 млн грн.

Слідством встановлено групу осіб, які організували масове виробництво тютюну для кальяну у Кривому Розі Дніпропетровської області. Незаконна діяльність здійснювалася на території складських приміщень без відповідних ліцензій. За допомогою спеціального обладнання особи налагодили повний цикл виробництва тютюнових виробів. Готова тютюнова продукція транспортувалася до Києва та Київської області, де збувалася через торгові магазини виключно за готівку.

 

 

Детективи БЕБ провели обшуки за місцем здійснення господарської діяльності та вилучили понад 2,6 тонн тютюну, фурнітуру та обладнання. Загальна орієнтовна вартість вилученого становить 17,4 млн грн.

Наразі встановлюється повне коло причетних до злочинної схеми осіб.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України (шахрайство) та ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснюють детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва прокурорів Київської міської прокуратури.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, Україна,ukraine,Бюро,бюджет,економіка,безпека, контрафактні цигарки,контрафакт,електронні_сигарети,підробка
Мої відео